У Житомирі над клумбами встановлюватимуть відеокамери?. ВІДЕО

У Житомирі над клумбами встановлюватимуть відеокамери?. ВІДЕО
Як повідомляв портал ZThata, за останній місяць викрадено майже 30% саджанців дворічних квітів, які місяця благоустрою біля пам'ятника Шевченку, на майдані Перемоги, майдані ім. Корольова, за адресою: вул. Київська, 25, на майдані Мистецькі ворота. Через крадіжки місто втрачає від 30 до 40 відсотків висаджених кущів троянд.

З 18 висаджених магнолій на Новому бульварі компанією «Київстар» у 2010-му році нині залишилось лише 8.

Мер Житомира Володимир Дебой прокоментував цю ситуацію:

- Культура і рівень матеріального достатку житомирян, по тій причині, щоб йому було соромно і вигідно копати ту тую, а тим більше магнолію, а потім було соромно, коли до нього приходять гості і побачать ту магнолію, яка вкрадена.
Друга складова, це система відео спостереження, за яку нас трохи критикують… ми говоримо про ефективну систему відеоспостереження, у тих місцях, де вони красиві (клумби), але це не можна під кожним кущем чи на кожному перехресті.

… Говорити сьогодні про міліцію – Ви знаєте, сьогодні йде постійне скорочення міліції, держслужбовців і зменшення фінансування. Добре, що ми утримаємо у м. Житомирі муніципальну міліцію, яку фінансуємо з міського бюджету, яка співпрацює з нами більш ефективно.

У кінці своєї відповіді мер підсумував, що проблема вирішується через культуру, систему відео спостереження і роботу громадськості.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.