У Житомирі з’явилася ще одна сучасна зупинка

У  Житомирі з’явилася ще одна сучасна зупинка
П’яту за рахунком сучасну зупинку встановили у Житомирі. Про особливості зупинок розповів представник компанії «Автоімідж», Андрій Умінський. «Зупинки є найбільш технологічними на території України. На зупинці є електронне табло, яке прогнозує час приходу транспорту на зупинку, екран, який транслює або рекламу, або соціальні ролики. Може виводитися інформація в онлайн-режимі про рух транспорту, - зазначив представник компанії.
Також на зупинці є wi-fі, що завжди буде у вільному доступі. Є сміттєві баки, які популяризують роздільний збір сміття,встановлені відеокамери, які транслюють зображення на міський інформаційний центр та ряд інших переваг. На встановлення однієї такої зупинки витрачають майже 200 тисяч гривень. Засновники проекту враховують думку жителів міста і щоразу вдосконалюють зупинки.
Цього разу зупинка стала більшою і довшою, З трьох метрів вдосконалили до шести. Замість не зовсім зручних залізних лавок з'явилися удосконалені дерев'яні. Незабаром 10 таких зупинок з’явиться у Києві. У Житомирі в рамках проекту встановлять ще 7 зупинок.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.