Замість продавців-консультантів роботи

Замість продавців-консультантів роботи
Японська компанія SoftBank, яка розробила сприймає людські емоції робота, замінить в одному з магазинів мобільних телефонів всіх продавців-консультантів роботами Pepper.
Магазин з співробітниками-роботами буде працювати на відомій торговій вулиці Омотэсандо в Токіо з 28 березня по 3 квітня 2016 року. Передбачається, що на торговому майданчику працюватимуть п'ять або шість Pepper, які зможуть самостійно консультувати і продавати мобільні телефони клієнтам. Люди будуть допомагати роботам тільки при перевірці посвідчення особи при підписанні контракту — цю операцію Pepper поки не здатні виконувати самостійно.
Також SoftBank повідомила, що в лютому 2016 року відкриє чотири демонстраційних студії і магазин додатків для комерційної версії свого робота Pepper for Biz. Клієнти зможуть особисто познайомитися з Pepper і проконсультуватися про можливе застосування робота в своєму бізнесі. На даний момент, за словами представників SoftBank, роботів Pepper вже використовують близько 500 компаній. Мережа демонстраційних студій відкриється 1 лютого, офіційний запуск магазину додатків призначений на 22 лютого.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.