Як встановити доводчик двері?

Як встановити доводчик двері?
Використовуючи доводчик дверей можна виключити самостійне їх відкривання або закривання. Двері зариваються автоматично, можна бути точно впевненим — після відкриття двері прийме вихідне положення самостійно, без сторонньої допомоги. Доводчики дверей можна використовувати в домашніх умовах, або ж на виробництві — в офісах, на підприємствах, в магазинах і т.д. У цій статті ми поговоримо про те, як встановити доводчик дверей.
Спосіб установки може бути різним, і залежить від умов, які пред’являються до таких пристроїв. Можливо, буде необхідно, щоб двері повільно і з поступовим прискоренням закривалася. Можливо, вимоги до доводчику інші, і потрібно, щоб двері рухалася з деяким уповільненням, щоб уникнути бавовни.
Один з методів установки доводчика полягає в повній відповідності тієї інструкції, яку дає виробник даного пристрою. До корпусу кріпиться плечовий важіль, слідуючи шаблоном в інструкції. Також, відповідно до інструкції, необхідно намітити ділянки, на яких будуть розташовані кріпильні шурупи. Потім по цих позначок під шурупи висвердлюють отвори.
Установка доводчика по другому методу відбувається трохи інакше. Доводчик необхідно прикласти до дверей, щоб гвинти регулювання розташовувалися у напрямку до дверних петель. Далі доводчик прикріплюється за допомогою використання входять у цей комплект шурупів, башмак надійно фіксують на окантовці двері. Важіль доводчика володіє передпліччям певної довжини, кут з дверима у цього пристрою був точно прямій. Далі по інструкції — плече важеля кріпиться до башмака, потім проводиться регулювання швидкості двері.
Є ще один метод встановлення подібних конструкцій. Цей пристрій може бути монтувати за методом паралельного важеля. Під верхній брус дверної конструкції заводиться важіль, який потрібно складати зовні приміщення. Доводчик встановлюється на кронштейн, причому робити це необхідно з боку зачинення дверей. Регулювальні гвинти звертаються за напрямком, протилежного дверних петель.
Спосіб верхнього бруса двері використовують, діючи за інструкцією виготовлювача. Корпус кріплять до верхнього бруска, башмак закріплюється безпосередньо на дверному полотні, всі вищеописані дії проводяться тільки з боку закривання дверної конструкції.
Існує ще й петлевий доводчик, в основі якого лежить пружинний механізм. Установка такого тиру конструкції проста, стрижень верхньої петлі просто замінюється цим доводчиком.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.