Відеозвернення росіянам від українців

Відеозвернення росіянам від українців
Група українських хакерів зламали російський інформаційний ресурс. На ньому публікували інформацію в інтересах окупаційних сил на Донбасі, а також проросійських формувань у різних регіонах світу. Нині за посиланням на головну сторінку ресурсу ANNAnews розміщене відеозвернення хакерів.
"Якщо ви переглядаєте це відео, отже ми зачистили інформаційний простір від чергового сайту російських терористів. Звернення до противників: сьогодні ми вилучили всю закриту інформацію з вашого ресурсу. Ваші дані про адміністраторів та користувачів передали волонтерській розвідці "Informnapalm", а також розіслали українським спецслужбам. "Бекапи" вашого сайту знищені та залишилися тільки у нас. Ми даємо вам останній шанс почати все все з чистого аркушу та не використовувати інформаційний простір для брехні та терору", – йдеться у відео зверненні.
Назва інформаційного ресурсу ANNA-News – це скорочений варіант Abkhazian Network News Agency. За версією агентства, його заснував Марат Мусін, який викладає у кількох російських університетах. Працівники цього ЗМІ часто опиняються у місцях агресії російських військ та готують репортажі на їхню підтримку.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.