5 нових напрямків літнього відпочинку

 5 нових напрямків літнього відпочинку
Цього літа для українців відкрилися нові курорти в Іспанії, Італії, Греції, а також стали доступніші Албанія і Танзанія. Про це розповіли в туристичних компаніях.
З червня з'явиться новий чартерний рейс до італійського курорту Малага. Крім того, українські туристи зможуть полетіти до італійського міста Ріміні. З'являються нові тури до іспанського острова Тенеріфе.

Новий напрямок для українців віднедавна - Албанія. Але хітом сезону залишиться Чорногорія. Безвізова Чорногорія приваблює ціною. Тур коштує від 650 євро на двох. Сюди враховані квитки на літак, проживання у тризірковому готелі, але без харчування. Активно цікавляться і Кіпром. Кіпрські тури починаються від 195 євро на 7 ночей без харчування, але з квитками на літак.

Пляжний відпочинок в Албанії на 9 днів коштує близько 190 євро. Туди можна дістатися автобусом з Одеси.Всі стереотипи відпочинку в цьому році стерла новинка сезону - острів Занзібар, Танзанія. Туристичний пакет на 8 ночей у готелі з сніданками та авіаперельотом обійдеться у 43 тис. грн за двох.
Туроператори зауважують, що найбільший попит на танзанський відпочинок припадає на холодну пору. Пік туристичного сезону на Занзібарі починається в грудні. Грецькі туроператори розширюють свою географію для українців. Пропонують відпочинок на островах Крит, Родос та Корфу.

Щоб поїхати закордон і бюджетно відпочити біля моря, українці їдуть до Болгарії. У болгарському напрямку діють різні акції. Він дуже популярний. Наприклад, двом дорослим із дитиною 7 днів відпочинку обійдуться близько 500 євро.
У готелях за кордоном українцям в середньому платять $500.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.