Починаємо літо разом з роботом помічником

Починаємо літо разом з роботом помічником
Як ніколи, в теплу пору року хочеться змінити обстановку і хоча б кілька днів провести на природі, насолоджуючись мальовничими пейзажами, тишею і свіжим повітрям. У багатьох на цей випадок десь є дачний будиночок, проте після довгої зими його потрібно привести в порядок.
Перш за все в заміському будинку необхідні провітрювання і ретельне вологе прибирання, щоб накопичений за довгі зимові місяці пил не затьмарював вашого відпочинку. Часто під час нашої відсутності на дачах і в сільських будинках селяться гризуни і залишають після себе неприємні наслідки. Зараз з цим впоратися не так вже й складно, є багато засобів, за допомогою яких можна легко вирішити дане питання. Є те, з чим впоратися набагато складніше - це басейн. Цілком зрозуміло що нині не ті часи, коли ще можна було здивувати гостей басейном в заміському будинку або на дачі, це залишилося в минулому. Але мало хто усвідомлює що для басейну потрібен дуже грамотний і регулярний догляд - саме це і є головною запорукою комфортного купання.
Застояна і брудна вода може стати розсадником мікробів, крім того вона починає дратувати шкіру і очі. Забруднення також негативно впливають на матеріали і конструкцію басейну і прискорюють його знос. Очищення води в басейні спеціальними аксесуарами і засобами покликана продовжити термін служби водойми, а також збільшити комфорт від його використання.
Питання чистоти зрозуміле, питання в іншому яку ж техніку вибрати для того, щоб дотримуватися її? Так як на ринку, представлено дуже багато аксесуарів по догляду за басейном, які на перший погляд один від одного нічим не відрізняються; але якщо розглянути особливості та функції кожного більш детально можна знайти багато відмінностей і особливостей. Пропонуємо вашій увазі ознайомитися більш детально з одним з них. Компанія iRobot пропонує Вашій увазі відмінний робот-пилосос для басейну - Mirra 530.

Починаємо літо разом з роботом помічником

Він якісно очистить дно і стінки басейну, плюс до всього, він фільтрує воду, а подібна споруда вручну - надзвичайно виснажлива і трудомістка робота. Розробники в свою чергу грамотно попрацювали над алгоритмом очищення робота: після того, як робот був запущений і занурений у воду, апарат попередньо аналізує розміри басейну, потім прораховує найоптимальніший маршрут руху і тільки тоді починає роботу.
Але це далеко не всі особливості представленої моделі, розглянемо основні більш докладно.

1. Підходить для басейнів з будь-якими типами поверхонь.
2. Покращує хімічний склад води і її циркуляцію.
3. Потужні щітки і натиск води відчищають практично будь-який бруд зі стін і дна, а фільтри затримують частинки розміром до 2-х мікрон.
4. Повністю автономний режим роботи, не вимагає установки, насосів і шлангів.
5. Підходить для використання в басейнах з розмірами до 20х50 м.
6. Дістає сміття з щілин і стиків басейну.
7. Швидке очищення басейну - за 60-90 хвилин.
8. Після завершення збирання зливні клапани на нижній частині робота дозволяють швидко випустити воду.
9. Чи легко очистити фільтри робота можна просто витягнувши кошик і відкривши люк.

Починаємо літо разом з роботом помічником

iRobot Mirra 530 - це виключно простий в застосуванні робот-прибиральник, який призначений для очищення будь-яких типів басейнів. За допомогою одного натискання кнопки пристрій очищає все поверхні басейну, а також воду в ньому, без використання насосів, шлангів та системи фільтрації басейну. Як поліпшення в порівнянні з попередніми моделями, він є істотним кроком у правильному напрямку, так як є свіжі інновації.
Пам'ятайте, літо пора відпочинку сонячних і приємних емоцій, насолоджуватися ним потрібно на відкритому повітрі, а то що всередині під контролем Irobot Mirra.
Починаємо літо щасливо і комфортно. Ви відпочиваєте, IROBOT, працює!

Придбайте нового друга і помічника прямо зараз!
(068) 283-54-64 | (063) 998-30-03

Е-mail: info@irobotua.com
Офіційний сайт iRobot - irobotua.com
Сторінка в Facebook - facebook.com/Роботы-пылесосы-Irobot-675449785931566/

Починаємо літо разом з роботом помічником

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.