Куди поїхати на море влітку в Україні?

Куди поїхати на море влітку в Україні?
Коблево, Миколаївська область

Це один з найбільших курортів на Чорноморському узбережжі, де можуть розташовуватися одночасно близько 20 тисяч відпочиваючих. На території курорту знаходиться аквапарк – один з найбільших і найвідоміших в Україні. Ну, і, звичайно, знаменитий винний завод “Коблево”. Відпочинок тут відрізняється від інших місць відпочинку на Чорноморському узбережжі наявністю соснового бору в рекреаційній зоні. Тут суцільна зона відпочинку, що розтягнулася приблизно на 7 км. Прямо на узбережжі знаходяться бази відпочинку і пансіонати. Курорт має добре розвинену інфраструктуру розваг і дозвілля на всьому узбережжі. Центр молодіжної тусовки на Чорному морі – в Коблево. Але сім’ї з дітьми теж легко знайдуть, як провести дозвілля. Це курорт-симбіоз: тут і море, і ліс, рай і для дітей, і для молоді, і для пенсіонерів. Житло на будь-який смак, то ж і з розвагами. У 2016 році ціни на житло – від 70 грн за людину на добу. Тут все робиться для того, щоб відпочинок на морі був комфортним та якісним, а відпочиваючі і туристи отримували тільки позитивні емоції.

Залізний Порт, Херсонська область

Куди поїхати на море влітку 2016 в Україні: Залізний порт © Depositphotos
Молодий курорт, що розвивається, Залізний Порт, пансіонати і бази відпочинку якого пропонують, в основному, бюджетний відпочинок біля моря, популярний серед жителів України, Білорусії та Молдови. Тут можна підібрати житло різного рівня комфорту за прийнятними цінами. Селище має розвинену інфраструктуру, орієнтовану на відпочинок і розваги туристів. Практично всі магазини, кафе і бази відпочинку працюють тільки влітку. Кілометри піщаних пляжів, тепле море і чисте повітря, численні пансіонати і бази відпочинку, кафе і ресторани, вируюче нічне життя, недорогі ціни на проживання в Залізному Порту щорічно привертають на відпочинок біля моря тисячі туристів. Ціни в 2016 році – від 50 грн за людину на добу.

Куди поїхати на море влітку 2016: Затока, Одеська область

Цей молодий чорноморський курорт стрімко розвивається і росте. Пляжі курорту Затока розташовані уздовж всієї коси, що розділяє Чорне море і Дністровський лиман. Кліматичні особливості, зручний транспортний під’їзд, пологе дно, широкі без обривів пляжі, розвинена інфраструктура приваблюють в Затоку багато відпочиваючих. Пансіонати і бази відпочинку різні за рівнем сервісу і комфорту. Приватний сектор часом не поступається, а то і перевищує рівень багатьох баз відпочинку. Курорт знаменитий своїми мілководними пляжами, безпечними для купання, золотистим кварцовим піском, позасмагати на якому їдуть з усіх куточків колишнього пострадянського простору. А солоний запах вітру, що віє з моря, містить велику кількість сірководню і йоду. Ціни в 2016 році – від 70 грн за людину на добу.

Куди поїхати на море влітку 2016 в Україні: Скадовськ

Скадовськ – відомий курорт на Чорному морі, знаходиться на березі мілководної Джарилгацької затоки. Відпочинок в Скадовську більш придатний для лікування і оздоровлення дітей завдяки своїм природним особливостям. Морське повітря на узбережжі міста оздоровлює організм людини, так як збагачений киснем, озоном, солями брому, хлору і йоду. Скадовськ славиться своєю кількістю розваг і пропозицій для сімейного та дитячого відпочинку, а також великою кількістю санаторіїв. Сімейному відпочинку в Скадовську сприяють сприятливі кліматичні умови, велика кількість сонячних днів, рівне піщане морське дно і неглибоке біля берегів море. Завдяки насиченій історії та розвиненій інфраструктурі сьогодні Скадовськ дуже популярний серед туристів. Ціни в 2016 році – від 45 грн за людину на добу.

Куди поїхати на море влітку 2016 в Україні: Кирилівка

Кирилівка – це селище міського типу, що знаходиться на півострові, утвореному двома лиманами Азовського моря, Утлюкським і Молочним. Тут добре розвинена інфраструктура відпочинку – працює дельфінарій, аквапарк, парк атракціонів. В обидві сторони узбережжя на багато кілометрів розходяться дві коси – Федотова і Пересип. За існуючими природними і кліматичними умовами на дні Азовського моря дуже добре розвивається вся морська флора і фауна. І досить заворушення моря до двох балів – вода в ньому перемішується до дна. Більш того, воно пологе, без каменів і різких перепадів, а водоростей практично немає. У гарну погоду хвилі майже відсутні, а в шторм купатися дуже приємно і корисно: в цей час вони піднімають з дна суспензію лікувальної грязі. У 1999 році курортна зона відпочинку Кирилівка отримала статус курорту державного значення. Ціни в 2016 році – від 70 грн за людину на добу.

Куди поїхати на море влітку 2016 в Україні: Очаків

Портове і курортне місто Очаків розташоване на північному березі Чорного моря, біля входу в Дніпро-Бузький лиман. З пляжу видно острів Березань – популярний туристичний об’єкт, місце археологічних розкопок. У 1906 в Очакові судили керівника Севастольского повстання лейтенанта Шмідта, який і був розстріляний на острові Березань. Тут є все, що необхідно туристу: поєднання морського і степового лікувального повітря, екологічне благополуччя, розвинена інфраструктура, чудова рибалка, захоплюючі екскурсії на острів Березань і Кінбурнську косу. Головна визначна пам’ятка околиць Очакова – Кінбурнська коса, що зберегла первозданний вигляд. Тут росте величезна кількість рослин – півтисячі видів. Місцеві жителі називають косу аптекою під відкритим небом. В даний час Очаків – це риболовецький центр і курорт з багатими ресурсами мінеральних вод і лікувальних грязей. Ціни в 2016 році – від 50 грн за людину на добу.

Куди поїхати на море влітку 2016 в Україні: Лазурне

Лазурне – недорогий сімейний і молодіжний курорт на узбережжі Чорного моря. Відпочинок тут – це розвинена інфраструктура для дітей і дорослих, прекрасна екологія, екскурсії та розваги. Ціни на відпочинок в Лазурному і їх доступність дивують вже протягом декількох сезонів, житло тут можна зняти зовсім недорого. Завдяки неглибокому морю, чистому піщаному дну, особливому південному мікроклімату і величезній кількості сонячних днів, курорт Лазурне зручний і для дитячого відпочинку. Знаменитий блакитний берег притягує все більше уваги мандрівників. Зелені парки, тепле море, чисте цілюще повітря і неймовірні заходи під шум прибою подарують тобі справжню насолоду і приємні спогади про літо. Ціни в 2016 році – від 45 грн за людину на добу.

Нагадуємо, що в високий сезон, в липні-серпні, ціни на морських курортах піднімаються двічі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.