Перемога Житомирських боксерів

Перемога Житомирських боксерів
Більше 152 учасника з 10 країн світу (Швеція, Іран, Азейбарджан, Казахстан, Молдова, Білорусь, Ізраїль, Дагестан, Придністров'я та Україна) взяли участь у міжнародному турнірі з боксу серед дорослих памяті мсмк Семена Трестіна, який з 20 по 24 липня відбувався в Одесі.
Змагалися за нагороди турніру і четверо боксерів з Житомира, які представляли клуб "Досконалість": Пашков Дмитро (64 кг), Пашаев Рустам (60кг), Дворнін Сергій (69кг), Шлапак Дмитро (75кг).
Першого дня змагань Пашков здолав боксера з м.Одеса з рахунком 2:1, Рустам Пашаев переміг суперника з Закарпаття з рахунком 3:0, а Дворнін Сергій - з м.Миколаїв (3:0). На жаль, у наступному відбірковому колі Дмитро Пашков програв бій боксеру з м.Вінниця (0:3), а Рустам Пашаев поступився боксеру з м.Харків. Обоє спортсменів посіли 5 місце.
Натомість Сергій Дворнін здобув другу перемогу у боксера з м.Одеса, а Дмитро Шлапак виграв свій перший бій, нокаутовавши суперника у першому ж раунді.
У півфінальному поединку Дворнін зустрівся з боксером з м.Дніпропетровськ. Бій він програв з рахунком 0:3, але в підсумку став третім. Дмитро Шлапак у фінальному двобої поступився боксеру з м.Чернівці і отримав срібло.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.