Кабель для монтажу електричного освітлення

Кабель для монтажу електричного освітлення
Іншими словами, всі елементи електричної ланцюга, включаючи її обладнання, повинні бути надійними, міцними і довговічними. Особливу увагу варто приділити кабелю, який використовується в ході монтажних робіт. В даний час існує величезний асортимент продукції даного типу, тому до вибору кабелю потрібно підходити з належною увагою і відповідальністю. Багато майстри рекомендують використовувати для даних цілей виріб марки NYM 3×2.5, про який ми детальніше розповімо нижче в статті.

Кабель NYM 3×2.5 застосовують у відкритому вигляді. Його застосування доцільно як в закритих сухих приміщеннях, так і в приміщеннях з підвищеним рівнем вологості. Виріб може успішно використовуватися не тільки всередині цегляних стін, але і поза стіни і бетонних блоків. Якщо ви плануєте провести кабель зовні будівлі, то обов'язково подбайте про його захист – краще помістити його в чохол, щоб ультрафіолетові промені не зіпсували його захисну оболонку. Примітно, що виріб марки NYM також рекомендується до облаштування електроустановок в зонах з підвищеною вибухонебезпечністю.

Виріб марки NYM 3×2.5 має захисне покриття з ПВХ пластику і заповнює спеціальний склад гуми, яка м'яко обволікає жили і не дає їм зламатися або пережаться в разі екстремальних навантажень. Завдяки підвищеній стійкості до вогню і відмінною гнучкості, кабель користується популярністю серед забудовників країн СНД. Він здатний чинити опір до 7,41 Ом/км і відмінно справляється з напругою до 660 V. Компанія-виробник запевняє, що кабель гарантовано прослужить не менше п'яти років, але його справжній термін служби в прийнятних умовах експлуатації дорівнює тридцяти років.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.