Стартує шаховий турнір «Кубок «ЗОЛОТЕ РУНО»

Стартує шаховий турнір «Кубок «ЗОЛОТЕ РУНО»
З 1 по 6 серпня 2016 року за адресою: м. Житомир, вул. І. Сірка, 50, у приміщенні готельного комплексу «ЗОЛОТЕ РУНО» відбудеться визначна спортивна подія – перший в історії Житомирської області турнір з нормою майстра спорту з шахів Zhytomyr MasterCup.

Паралельно з турніром майстрів з 1 по 5 серпня відбудеться дитячий шаховий турнір Кубок «ЗОЛОТЕ РУНО, який пройде у двох групах«А» (шахісти не старші 2000 року народження) та «Б» (шахісти 2006 року народження та молодші).

Таке суміщення турнірів не випадкове, оскільки однією з цілей Zhytomyr Master Cup є навчання молоді та спрямування її до найвищих висот шахової майстерності.

У змаганнях приймуть участь спортсмени з Миколаєва, Житомира, Львова, Чернігова, Дніпропетровська, Тернополя, Харкова та Києва у складі 6 майстрів, 6 кандидатів у майстри та більше 40 найсильніших дітей.

Гарантований гостинними господарями призовий фонд турніру – 5000 грн., інформація про додаткові призи буде оголошена перед початком турніру. Турнірний внесок відсутній.

Сувеніри (значки, блокноти) для кожного учасника, який зареєструвався у строк до 29.07.2016 р. включно.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.