Яка ж найкраща концепція трансформації кінотеатру «Жовтень»

Яка ж найкраща концепція трансформації кінотеатру «Жовтень»
Відкритий конкурс було оголошено 7 липня 2016 року і з 10 по 21 жовтня проводилося голосування за найбільш привабливі на думку житомирян проекти.

Найбільшу підтримку містян отримало чотири проекти, які і було винесено на розгляд журі. Ними стали роботи №040 (творчий дизайн-колектив «EDS»), яка набрала 175 голосів, №030 (автори Крижановський, Арутонян, Поляков, Малишенко) – 93, №010 (автори ТОвмасян, Марченко, Локшина) – 68 та №020 (автор Микитенко) – 58 голосів відповідно.

Ідея конкурсу полягала в тому, щоб перетворити застарілу будівлю кінотеатру “Жовтень” в громадський багатофункціональний центр сучасного формату. Щоб цей об’єкт став центром культурного дозвілля житомирян, талановитих митців кіно і театрального мистецтва, художнього слова і громадських ініціатив, де можна було б проводити виставки і приймати гостей з інших міст України та світу.

Найбільшу кількість балів за оцінкою журі набрала робота №030, друге місце посіла концепція під №040. Третє місце журі вирішило розділити порівну між роботами №010 та №020.

Всіма учасниками конкурсу була проведена колосальна робота, куди було вкладено багато сил, праці та натхнення. Проекти виконані на високому рівні, з урахуванням конкурсних вимог. На основі концепції переможця створять проектне рішення трансформації кінотеатру в арт-центр.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.