Літній час все-таки буде

Літній час все-таки буде
Перехід на літній час 2017 в Україні знову відбудеться! Незважаючи на всі наші надії й обіцянки наших політиків, що цю тяжку процедуру скасують, ми все ж таки продовжуємо крутити стрілки годинника двічі на рік то вперед, то назад. Навесні настала черга переходу на літній час.

Коли буде перехід на літній час 2017

Поспішаємо завчасно попередити, що останньої неділі березня в Україні традиційно відбудеться переведення годинників на літній час, згідно з постановою Кабміну України “Про порядок обчислення часу на території України”. У 2017 році цей фатальний день припадає на 26 березня.

А це означає, що о 3 годині ночі з суботи, 25 березня, на неділю, 26 березня, стрілки годинника слід перевести на одну годину вперед. І з сумом розпрощатися з однією годиною повноцінного і бажаного відпочинку.

Отже, знову доведеться звикати жити в новому режимі. Коли переводять годинники на літній час 2017, то у нас штучно віднімають цілу годину ранкового сну. Зате ввечері, навпаки, доводиться вирушати в ліжко на годину раніше, коли ще зовсім не хочеться, оскільки організм звик у цей час не спати.

Як легше пережити перехід на літній час

Багато людей важко переносять весняне переведення стрілок на 1 годину вперед. На нашому самопочутті, крім забраної години, також негативно позначається пережита зима, зниження імунітету, брак вітамінів. Крім того, на цей час припадає Великий піст 2017 зі значними обмеженнями в раціоні. Тож не дивуйся, якщо після переведення годинників на літній час ти відчуєш зниження працездатності і погіршення самопочуття.

Адаптація до нового часу у кожної людини відбувається по-різному і в середньому становить 2-3 тижні. Щоб переведення годинників в Україні на літній час 2017 не спричинив проблеми зі здоров’ям, старайся поступово перейти на новий режим дня, щоб встигнути підготуватися.

-Лягай спати раніше і давай відпочинок організму.
-Після прогулянки на свіжому повітрі поганий настрій як рукою зніме.
-Намагайся не перейматися через дрібниці і не зривати свої емоції на близьких.
-Наповнюйся позитивом, слухай гарну музику, переглядай приємні фільми.
-Якщо ти плануєш дотримуватися Великого посту, обирай збалансовану дієту.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.