Як відмовитися від фаст-фуду?

Як відмовитися від фаст-фуду?
1.Знижуй обсяг споживання шкідливої їжі поступово. Тобі буде складно відразу ж повністю відмовитися від відвідування закладів з фаст-фудом. Роби це поступово, зменшуючи кількість “швидкої” їжі і замінюючи її корисними продуктами.

2.Якщо починаєш відчувати голод – з’їж фрукт. По-перше, це корисно. По-друге – ти переб’єш апетит і на деякий час позбудешся від нав’язливих думок про фаст-фуд. А скоро фруктові перекуси навіть почнуть тобі подобатися, тому не буде необхідності у шкідливому харчуванні.

3.Вираховуй калорії 1 порції фаст-фудівської їжі. Так, всі говорять, що фаст-фуд – це шкідливо, але найкраще усвідомити реальну шкоду кожної порції твоєї улюбленої “швидкої” їжі. Зробивши це, ти зрозумієш, що замість перекусу фаст-фудом могла б з’їсти чималу кількість дуже корисної їжі. І сума цих калорій буде явно меншою, ніж один прийом їжі в закладах швидкого харчування. До того ж, тебе не буде переслідувати відчуття тяжкості в шлунку.

4.У кафе з фаст-фудом купуй лише каву, чай або сік. Ти маєш намір відмовитися від шкідливої їжі, але, швидше за все, твої друзі або колеги все ж ходять в заклади з фаст-фудом. Це не означає, що ти повинна відмовлятися від посиденьок з ними. Просто замовляй собі в таких кафе тільки сік, чай або каву. Виходить, що ти і замовлення зробила, і без шкідливої їжі обійшлася.

5.Купити красиву пляшку для води. Ймовірно, ти любиш солодкі і газовані напої. Але не забувай, що в їх складі багато цукру, який в такій кількості дуже шкідливий для організму. Придбай красиву пляшку для води і завжди носи її з собою, щоб не доводилося купувати перший-ліпший напій в кіоску. Буде чудово, якщо ти почнеш щодня готувати для себе воду з фруктами – це і смачніше, і в рази корисніше звичайної води.

6.Бери з собою горіхи і сухофрукти. Вони корисні і допоможуть впоратися з раптовими нападами голоду. Але пам’ятай, що тут потрібно знати міру: близько 10 горішків і декількох шматочків сухофруктів в день. Більша їх кількість не принесе організму користь. Більш того, переїдання цих продуктів може навіть нашкодити.

7.Готуй для себе корисні бутерброди. Таким чином ти заміниш шкідливі перекуси більш здоровою їжею. Знайди в інтернеті рецепти різних корисних перекусів і поекспериментуй.

8.Почни відвідувати інші заклади з більш корисною кухнею. Звичайно, часом хочеться відвідати якийсь ресторан або кафе. Зроби вибір на користь затишних закладів, де готують корисну їжу. Таким чином ти і чудово відпочинеш в компанії друзів, і не будеш наступного дня картати себе за шкідливу вечерю.

9.Раз на місяць проводь для себе “шкідливий” день. У цей день ти можеш дозволити собі з’їсти якусь заборонену страву, наприклад, попкорн або хот-дог. У малій кількості фаст-фуд не зможе тобі нашкодити, а ти таким чином матимеш можливість трохи підняти собі настрій.
Здорове харчування – це не тільки овочі і детокс-коктейлі. Деякі люди думають, що перейти на правильне харчування – це значить забути про все, крім овочів і фруктів. Ні, це не так! Організм повинен отримувати всі необхідні вітаміни і мікроелементи. Постарайся створити для себе збалансований раціон харчування, що включає в себе різні групи продуктів. Відзначимо, що різкий перехід на детокс-коктейлі і сироїдіння може дуже нашкодити організму, який звик до іншого харчування.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.