Житомир зустрічай! ВИА Остров Добрых Надежд та HeartBeat Brass Band в НК Каньон

Житомир зустрічай! ВИА Остров Добрых Надежд та HeartBeat Brass Band в НК Каньон
Чи відчуваєте ви особливу електризацію повітря навколо і непереборне бажання драйвово відпочити під енергійну музику? Це музичні інтелегент спільноти ВИА Остров Добрых Надежд та HeartBeat Brass Band розсіюють флюїди потужної музичної хвилі і від яких реально важко сховатися!

Ви навіть уявити не можете, що буде 18 березня о 18.00 в НК Каньон. Два повноцінних концерти в один вечір, це – "мега-круто". Разом це буде концерт-феєрверк, наповнений драйвом і танцювальними ритмами, що піднімають енергію по хребту і пробуджують до життя, весняний настрій та драйв гарантовано!

Гурт ВИА Остров Добрых Надежд яскравий і неординарний представник «андеграундної живої і активної музики» поширить для всіх зону турбо-денсу в рідному місті. Безкомпромісна та непередбачувана музична інтелегент спільнота, яка вже підкорила всеукраїнські фестивалі: Республіка, Woodstok, Схід-рок та інші. На концерті у вас є чудова можливість разом з ними станети на крок ближче до відповіді на питання: "Куда же катиться телега?".



Гурт HeartBeat Brass Band грає на 6 духових інструментах + барабанщик. Вони виконують самі топові хіти у своєму оригінальному жанрі. Жанр, який властивий тільки їм. До того ж яскраві джазові імпровізації, виконання класичних і сучасних популярних пісень у незвичайних інтерпретаціях – це все про HeartBeat!
Тільки від них ви зможете почути "Имя 505" і хіти групи "Mozgi" виконані на саксофоні! Драйв, кайф і скажена енергетика і все це чекає вас на концерті 18.03 о 18.00 в НК Каньон. Поспішайте придбати квиточки!




Житомир зустрічай! ВИА Остров Добрых Надежд та HeartBeat Brass Band в НК Каньон


УВАГА! Тільки 3 дні з 15-17 березня, можна придбати 2 квитки по ціні одного!

Вартість квитків:
Фан-зона – 100 грн.
Столики 1 поверх – 200 грн.
Столики 2 поверх – 250 грн.

Тел.: 098-106-23-99.

[bСлідкуйте за новинами та анонсами у соціальних мережах:

Vk – https://vk.com/heartbeata_and_via_odn
Fb – https://www.facebook.com/events/1678213045811921

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.