ТОП суперпродуктів, які варто додати в раціон

ТОП суперпродуктів, які варто додати в раціон
Всі корисні компоненти і мікроелементи будуть засвоюватися в рази швидше та ефективніше.

Чорниця. У ній міститься величезна кількість антиоксидантів, які здатні боротися з вільними радикалами. Чорницю можна вживати у вигляді перекусу, під час ланчу. Також ця ягода відмінно піддається заморожуванню, зберігаючи свої корисні властивості, тому прекрасною ідеєю буде приготування фруктово-ягідних смузі в будь-який час року.

Капуста кале. Ця капуста майже некалорійна, швидко засвоюється, в ній багато харчових волокон, потрібних для організму, а також вона збагачена живильними мікроелементами. У складі кале кальцію і заліза більше, ніж в молоці та м'ясі. Цю капусту ти можеш робити частиною салатів, тушкувати або запікати і змішувати її з гарнірами.

Какао. Цей суперпродукт багатий на флавоноїди – неймовірно корисну речовину для зміцнення імунної системи. Крім того, какао володіє хорошими для нашої серцево-судинної системи властивостями. Тому можеш вечорами насолоджуватися приємним смаком какао в теплій домашній обстановці.

Турмерік. Також цю спецію називають "куркума". Головна її перевага – прекрасні протизапальні якості. Організм приймає турмерік в рази краще при вживанні його разом з чорним перцем. Тому радимо тобі використовувати ці дві спеції в якості приправи до страв.
Кіноа. Ця рослина містить багато білка і важливі для організму амінокислоти. Крім того, в ній є жири, вуглеводи, вітаміни групи В, мінерали і клітковина. Варто відзначити, що навіть рис і більшість видів риби не зрівняються з кіноа за вмістом у собі форфора. У складі цього суперпродукта фосфору в 3 рази більше. Кіноа можна додавати в салати або супи.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.