В яких країнах легко знайти роботу?

В яких країнах легко знайти роботу?
Нова Зеландія
Ця країна посідає перше місце в рейтингу якості життя і в останні роки стає все популярнішою для релокації з сім’єю.

Гватемала
В економіці Гватемали домінує приватний сектор, який генерує близько 85% всього ВВП. Протягом наступного кварталу компанії цієї країни планують активно наймати новий персонал.

Болгарія
В останні кілька років в Болгарії відзначається активне економічне зростання, а компанії шукають нові можливості для розширення своєї присутності в різних секторах. Найбільшою популярністю користується гірничовидобувна галузь і сфера послуг.

Гонконг
Ця країна – найдорожча для життя в світі, але, разом з тим вона є фінансовим центром Азії і розглядається як основне зосередження фінансових послуг материкового Китаю.

Румунія
Ця країна стає відправною точкою для компаній, які хочуть вести бізнес в Європі. Вартість життя та зарплати тут досить низькі, а якість життя перебуває на хорошому рівні.

США
Після президентських виборів американські роботодавці мають намір активно наймати новий персонал.

Угорщина
Вартість життя в країні є однією з найнижчих в Європі. Водночас, ринок праці розвивається активними темпами.

Індія
Одна з найбільш швидкозростаючих країн серед тих, що розвиваються. Компанії з найрізноманітніших галузей і сфер продовжують активно набирати нових співробітників.

Словенія
Поки роботодавці Західної Європи не надто впевнені в тому, чи потрібні їм нові співробітники, гравці ринків Східної Європи активно відкривають нові вакансії. Особливо – в сфері технологій.

Японія
Країна посідає одне з основних місць на світовий бізнес-арені. В основному завдяки хорошому рівню розвитку корпоративної культури.

Тайвань
Ця азіатська країна вважається одним з найбільш сприятливих місць для експатів, які хочуть швидко розвивати свою кар’єру. Особливо в сфері фінансів і технологій.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.