Зміни в правилах дорожнього руху

Зміни в правилах дорожнього руху
ВР прийняла закон про єдине правило перетину перехресть, де організовано круговий рух, згідно з яким перевага надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу. За ухвалення відповідного закону №4246 проголосували 234 народні депутати при необхідному мінімумі в 226 голосів.

Згідно з пояснювальною запискою, складна соціально-економічна ситуація в Україні призвела до відсутності дорожньої розмітки та дорожніх знаків на автомобільних дорогах, а в кожному місті діє своє правило перетину перехресть з круговим рухом, що викликає аварійність на таких ділянках. Тому сьогодні у суспільстві затребувані зміни, якими вводилися б єдині правила перетинання транспортними засобами перехрестя, де організовано круговий рух.

Згідно з нинішніми нормами, перехрестя з круговим рухом не піддаються регулюванню і на них не передбачено встановлення світлофорів. Пріоритет руху в даному разі визначається дорожньою розміткою і відповідними знаками. Включення поворотів під час подолання цього дорожнього відрізка не є обов’язковою умовою, а необхідність їх використання доцільна лише в тому випадку, якщо водій має намір здійснити перехід з одного ряду в інший.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.