У cалоні-магазині ТМ "Візаж" доступні "Теплі кредити"

У cалоні-магазині ТМ "Візаж" доступні "Теплі кредити"
ПриватБанк долучився до програми “Теплі кредити”, а компанія “Візаж” є партнером ПриватБанку по цій програмі і реалізовує якісний товар у кредит.

Обрати, замовити і придбати вікна компанії ТМ “Візаж” (пластикові вікна німецьких та українських виробників Trokal, TEC; фурнітуру Winkhaus, KALE; алюмінієві конструкції - Framex, Saray, Provedal, Altest, Fenis, ALT фасадні системи) у кредит можна за адресою м. Житомир, вул. Перемоги, 10.
При цьому наші майстри нашої компанії здійснять всі роботи з демонтажу і монтажу у максимально швидкі строки, комфортні для вас.

Як діє технологія видачі “Теплих кредитів” від ПриватБанку?

У cалоні-магазині ТМ "Візаж" доступні "Теплі кредити"

1. Вибрати вікна у салоні-магазині ТМ Візаж.
2. Оплатити за допомогою картки ПриватБанку “Універсальна”, “Універсальна Gold” в оплату частинами чи скористатись “Миттєвою розстрочкою”.
Для подачі заявки на компенсацію клієнту треба зайти у Приват24 - ”Оплата частинами” - “Теплі кредити” та вказати наступні дані - адреса встановлення обладнання, чи є клієнт субсідантом і прикріпити рахунок-фактуру.
Заявку на компенсацію можна подати і по “Теплих кредитах”, оформлених із 1 березня 2017 року.
На щомісячній основі ПриватБанк формуватиме реєстри позичальників, які оформили кредит, і подаватиме агентству Держенергоефективності. До реєстру потраплятимуть кредити, в яких є товари відповідні рекомендаціям. Компенсацію держави банк перераховуватиме на кредитну карту клієнта, по якій була оформлена “Оплата частинами” чи “Миттєва розстрочка”.

Компенсація надається державою лише у випадку, коли товар або послуга потрапляє під програму "Теплі кредити" і коли дотримані всі умови відшкодування. Для прикладу, якщо не була подана заявка на відшкодування чи клієнт вже скористався програмою у поточному бюджетному році в іншому банку - компенсація не надаватиметься.

Під дану категорію відшкодування за “Теплим кредитом” потрапляють котли, вікна, двері, радіатори, лічильники води та матеріали для проведення робіт із теплоізоляції. В залежності від номенклатури покупки, відрізняється й сума відшкодування. Так, для котлів з використанням будь-яких видів палива і енергії (крім природного газу та електроенергії) відшкодування становитиме 20%, а у випадку, коли клієнт є отримувачем субсидії - 35%.

Додаткову інформацію щодо продукції і послуг компанії “Візаж” можна дізнатись за телефонами (0412) 41-84-40, 41-84-41, (067) 442-52-09 або ж на сайті http://visage.zt.ua/.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.