Пиріжки з полуницею

Пиріжки з полуницею
Пиріжки з полуницею в запропонованому нами рецепті можна приготувати з покупного листкового тіста або ж зробити його самостійно.

Пиріжки з полуницею - інгредієнти:

-4 склянки борошна,
-400 г вершкового масла,
-1 склянка води,
-1 яйце,
-300-400 г полуниці,
-0,5 склянки цукру,
-,5 ч. ложки крохмалю,
-1 ст. ложка цукрової пудри,
-щіпка солі.

Пиріжки з полуницею - приготування:

-Листкове тісто потрібно приготувати заздалегідь або купити готове. У просіяне борошно додай сіль, м'яке вершкове масло і розітри руками в крихту. Потім додай склянку холодної води і заміси тісто.
-Загорни тісто в плівку і залиш у холодильнику на добу, періодично (5-6 разів) дістаючи і гарненько обминаючи його.
-Розкачай тісто і розріж на прямокутники приблизно 10 на 15 см.
-Полуницю помий, просуши і розріж на 2 або 4 шматочки, залежно від розміру ягід.
-Змішай цукор із крохмалем.
-На край кожного прямокутника поклади начинку, посип цукром і сформуй пиріжки у вигляді рулетиків, защіпнувши краї, щоб при випіканні не витікав сік.
-Поклади пиріжки з полуницею на деко, змащене олією. Зверху змасти збитим яйцем.
-Відправляй пиріжки в розігріту до 200°С духовку і випікай приблизно 15-20 хвилин до золотистого кольору.
-Готові пиріжки з полуницею посип цукровою пудрою.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.