Фільми, які надихають на мандрівку

Фільми, які надихають на мандрівку
"Сонце Ацтеків"

Про що фільм: про молодого викладача фізики Даніеля, який, закохавшись у туркеню, вирішив зізнатись дівчині у своїх почуття. А для цього Даніель вирушив у захопливу, повну небезпеки і різних авантюр подорож з Німеччини до Стамбулу через усю Європу.

Чому треба подивитися: щоб точно переконатися, що мандрівка на власному авто без тисяч доларів у кишені - це реально. І ніякі негаразди не зможуть завадити отримати задоволення від подорожі. Адже головне - це правильне налаштування, без постійного ниття. До речі, вирушивши в такий trip, ти точно повернешся іншою людиною.

Eurotrip (Євротур)

Про що фільм: про простого американського хлопця Скота Томаса, який разом із друзями вирушає в подорож до Європи. Його мета - Берлін, де живе дівчина на ім'я Мікі. Але щоб потрапити в Німеччину, друзям доводитися побувати в Лондоні, Парижі, Амстердамі й Братиславі.

Чому треба подивитися: щоб уявити собі, яка кількість цікавих пригод і зустрічей трапиться з тобою, якщо ти теж подорожуєш таким (чи не таким) маршрутом!

"Вікі Крістіна Барселона" (Vicky Cristina Barcelona)

Про що фільм: про кохання, мистецтво і просто надзвичайні канікули в Барселоні. Дві молоді американки, вирушивши на відпочинок в Іспанію, навіть не здогадувалися, що в Барселоні на них чекає вир пристрастей, привабливий і надзвичайно сексуальний художник (Хав'єр Бардем) і його не менш темпераментна колишня дружина (Пенелопа Крус).

Чому треба подивитися: щоб відкрити для себе найкращі пам'ятки Барселони: подивитись на них у фільмі, записати у щоденник мандрівника, відкрити візу в Іспанію і гайнути на вікенд в місто Вікі та Крістіни.

"Відпустка за обміном"

Про що фільм: про те, як дві незнайомі дівчини, не задумуючись ні на хвилинку, вирішують на час канікул помінятись місцями, тобто власними будинками. Так Аманда з Південної Каліфорнії вирушає до передмістя Лондона, а журналістка Айріс переїжджає в будинок Аманди. І ніхто з дівчат навіть не здогадується, що така мандрівка кардинально змінить їхнє життя і погляди на нього.

Чому треба подивитися: головні герої фільму - Кемерон Діаз, Кейт Вінслет, Джуд Лоу, Джек Блек. І все, більше не потрібно перераховувати причин, щоб змусити тебе подивитися цю стрічку. По правді кажучи, фільм «Відпустка за обміном» потрібно дивитися, щоб насолодитися просто надзвичайними пейзажами англійської провінції, щоб переконати себе, що мандрівка «за тридев'ять земель» - це не страшно і цілком реально. Адже хто його знає, що на тебе чекає там, на іншому краї планети.

The Tourist (Турист)

Про що фільм: випадкове знайомство в поїзді Париж-Венеція кардинально міняє відпустку американського туриста Френка. Він опиняється в одному з найпрекрасніших міст світу, з шикарною дамою, у шикарному готелі і під наглядом бандитів та Інтерполу. Потім виявиться, що Френк - це не Френк, а багатий банкір-шахрай, бандити - це бандити і їх уб'ють, а хепі-енд - це надто солодка кінцівка. Фільм на трієчку, але дивитися варто.

Чому треба подивитися: щоб помилуватися однією з головних героїнь цієї картини. І йдеться не про Анджеліну Джолі, яка в цьому фільмі якось уже надто переборщує з мейк-апом, а про прекрасну й непереборну Венецію. Місто показане настільки привабливо, що відразу після перегляду хочеться купити квитки, забронювати номер у якомусь палаці й вирушити в поїздку!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.