Чи відбудеться контроль на станом будівництва в області?

Чи відбудеться контроль на станом будівництва в області?
«Темпи приросту будівництва у минулому році склали 180%. Цьогоріч ми плануємо здати лише багатоквартирного житла більше 300 тисяч кв.м. Відповідно, це все потребує технічного нагляду. Потрібні хороші спеціалісти та професіонали, які б нам у цьому допомогли. Тоді ніхто не зможе звинувачувати ні нас, як замовників робіт, ні тих, хто їх виконував, у зловживаннях, економії на матеріалах та ін.», – зазначив Ігор Гундич.

Голова ОДА висловив сподівання, що підписання меморандуму дасть можливість по всіх об’єктах, які будуються і будуть будуватися в області, здійснити належний контроль і належний технічний нагляд.

Відповідно до Меморандуму, сторони мають здійснювати спільні заходи із сприяння професійній діяльності інженерів технагляду при здійсненні технічного нагляду на будівництві, виробленні та реалізації механізмів підвищення кваліфікації та проведенні професійної атестації інженерів, обмінюватися необхідною інформацією тощо.

Довідково:

Всеукраїнська громадська організація «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» об’єднує інженерів технагляду, здійснює контроль їх професійної діяльності стосовно підвищення професійного рівня та категорійності, проводить професійну атестацію та підвищення кваліфікації, здійснює видачу, обмін та позбавлення кваліфікаційних сертифікатів тощо.

За матеріалами ЖОДА

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.