Обряди для незаміжніх на Івана Купала

Обряди для незаміжніх на Івана Купала
Якщо ти впевнена в тому, що Івана Купала - дійсно той день, коли варто зробити якісь обряди для дівчат і дізнатися, що ж чекає на тебе в майбутньому, тоді ця стаття для тебе. Ми знайшли кілька способів, які можна здійснити навіть у сучасному світі, і для цього не потрібно буде йти по таємничу папороть у глухий ліс.

Івана Купала: обряд для незаміжніх з вінком

Збери подружок на ворожіння біля водойми. Кожна з вас повинна сплести вінок, бажано додати в нього трохи папороті. У вінок потрібно поставити свічку, підпалити і пустити одночасно по воді. Якщо вінок потоне, це означає, що дівчина не вийде заміж за свого хлопця, бо він вже розлюбив її. Найщасливішою буде та, у якої вінок найдовше протримався на воді. А далі всіх поїде жити та, чий вінок запливе найдалі.

Івана Купала: обряд для незаміжніх із квітами

Опівночі незаміжня дівчина повинна заплющити очі, набрати квітів і трав неподалік від будинку і покласти їх під подушку. На ранок потрібно порахувати рослини - якщо набралося 12 трав і квітів, то цього року дівчина вийде заміж.

Івана Купала: обряд для незаміжніх з ромашками

Налий у ємність води, поклади туди дві квітки ромашки без стебла, назви одну квітку своїм ім'ям, іншу - ім'ям нареченого. Якщо ромашки будуть плисти поруч - будете разом, ні - розлучитеся.

Івана Купала: обряд для незаміжніх з парканами

Якщо в ніч Івана Купала перелізти через дванадцять парканів - повинно здійснитися будь-яке бажання. Звичайно ж, можеш згадати і весілля з коханим. Бажаємо тобі знайти підходящі переборні огорожі!

Івана Купала: обряд для незаміжніх із камінцями

Налий у ємність води, загадай бажання. Кинь у воду камінчик і порахуй, скільки кіл вийшло. Якщо парне - бажання здійсниться, непарне - не здійсниться.

За матеріалами: tochka.net

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.