Житомирський м'ясокомбінат – одне із найстаріших підприємств України,яке працює з 1920 року, де здійснюється повний виробничий цикл від забою до реалізації продукції, в тому числі й в фірмовій торговій мережі. Вся продукція виготовляється виключно з свіжого м’яса з додаванням якісних спецій. Завдяки модернізації обладнання та високій кваліфікації персоналу на підприємстві постійно збільшуються обсяги виробництва, підвищується якість продукції та створюються нові робочі місця.
Сьогодні Житомирський м'ясокомбінат є одним з кращих підприємств Житомирської області, входить в 5-ку провідних підприємств України за обсягами виробництва м'ясних виробів, про що свідчать нагороди та дипломи, отримані компанією протягом усього періоду діяльності. Підприємство виробляє широкий асортимент сосисок, сардельок, варених ковбас, напівкопчених і сирокопчених ковбас, м'ясних делікатесів високої якості під торговими марками «Житомирська М'ясна Гільдія», «Ранчо», «Gremio de la carne» , «Казаки». Споживачі можуть бути впевнені в тому, що придбані ними продукти Житомирського м’ясокомбінату виготовлені із дотриманням вимог гігієни, санітарії та безпеки.
Головний капітал компанії – люди , основна цінність – розвиток персоналу.
Своїм працівникам « Житомирський м’ясокомбінат» гарантує:
• Офіційне працевлаштування. • Конкурентну заробітну плату. • Навчання за рахунок підприємства. • Комфортні умови праці , спецодяг, харчування. • Можливість проживання для іногородніх в гуртожитку. • Кар’єрний ріст. • Доставка працівників з м. Бердичів та смт Черняхів.
Графік роботи виробництва дозволяє поєднувати роботу та навчання, тому компанія пропонує роботу також студентам. Саме тут ви з легкістю можете почати професійний шлях. Приєднуйтесь до команди професіоналів! Будьте успішними разом з компанією Житомирський м'ясокомбінат.
З питань працевлаштування звертайтесь до відділу підбору персоналу м. Житомир, вул. С. Параджанова 127 (каб. №23) або за телефонами: (0412) 42 38 23; (067) 412 20 04; (067) 413 35 90.