Оформлення сходів

Оформлення сходів
Сходові поручні в старих будинках зазвичай не підходять до сучасного інтер'єру. Після видалення металевих грат і зайвих декоративних деталей поручні на всю висоту рекомендується закрити фанерою, деревоволокнистих плит і т. д.

Для заміни пошкоджених підпірних стійок або рейок, встановлених між поручнем і косоуром, зазвичай знімають поручень, що дуже важко. Тому краще відрізати рейку або стійку і замінити їх новими на клею.

Рулонні доріжки для полови не тільки прикрашають дерев'яні сходи, але і заглушають шум, а також захищають ступені від зносу. Їх кладуть або в один шар, або в два, що краще виглядає зовні: наприклад, якщо нижня широка доріжка кокосового кольору, а верхня вузька з світлого льону. Доріжки прикріплюють до сходів нікельованими або латунними стрижнями, які перевищують ширину доріжки на 5 см з двох сторін.

Якщо доріжки виготовлені з дорогого матеріалу, то щоб збільшити їх довговічність, під них на краях проступей підкладають тонкий повсть або який-небудь інший подібний матеріал. На гвинтових сходах внутрішня сторона проступи вже зовнішньою. Для вирівнювання цієї різниці потрібно на внутрішній стороні укорочувати доріжку. Складки закріплюють гнутими голками або шпильками і потім прикріплюють доріжку стрижнями.

Источник: http://stroi-servis.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.