Скляні двері в інтер'єрі. Фото

Скляні двері в інтер'єрі. Фото
У випадку встановлення скляних дверей у приміщенні (незалежно від кольору) змінюється погляд людини на навколишнє його приміщення. Прозорість самих дверей або їх елементів дозволяє наповнювати приміщення світлом і візуально розширити простір кімнати. З'являється відчуття простору, роздолля, свободи ... Двері, безсумнівно, відіграють значну роль у формуванні стилю і інтер'єру приміщення.

Раніше можна було дуже легко розбити скло, що було його мінусом, тому що вважали його травмонебезпечним. Сьогодні ж усе навпаки. Матеріалів в міжкімнатних дверях притаманна дивовижна міцність. При виробництві скло піддають термічному гартуванню для зміни кристалічної решітки. Це призводить до стійкості і пружності скла при впливі на нього механічних пошкоджень.

Першою ознакою сучасного скла вважається безпеку. Технологія виробництва скла для дверей така, що тепер при сильному ударі, скляні двері не розсипаються на дрібні осколки. При його розтріскування утворюються дрібні частинки, краї яких гладкі, а загартований матеріал ні в якому разі не зможе поранити людину.

Для створення та монтажу міжкімнатних дверей може не використовуватися фурнітура. Але все, ж більшість людей вважають, що скло в каркасі має значно кращий вигляд.

Зверніть увагу не те, що вартість фурнітури для скляних дверей дуже висока. Вона повністю відрізняється від звичайної «оправи». Але ж і скло непростий матеріал зі специфічними якостями. Тому особливість фурнітури для скляних дверей полягає в тому, що оправа не повинна його здавлювати.

Обрамлення використовується лише для підкреслення краси скла. Така оправа повинна мати хорошу витримку при великій вазі. Зазвичай її роблять із металу, наприклад, нержавіючої сталі або алюмінію. Колір же підбирається під особливості інтер'єру. Колірна гамма фурнітури і скла досить велика, так що двері можуть прийняти будь-які особливості інтер'єру квартири.

Скляні двері в інтер'єрі. Фото


Скляні двері в інтер'єрі. Фото


Скляні двері в інтер'єрі. Фото


Скляні двері в інтер'єрі. Фото


Скляні двері в інтер'єрі. Фото

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.