Через 3 місяці в Житомирі стартує призов на строкову військову службу

Через 3 місяці в Житомирі стартує призов на строкову військову службу
Виконавчий комітет Житомирської міської ради вирішив провести у квітні-травні та жовтні-листопаді 2015 року призов на строкову військову службу громадян 1990-1997 років народження у Збройні Сили України та інші військові формування.

Відповідний проект рішення розміщений на сайті міськради.

З цією метою виконком ухвалив наступне:
1. Створити міську призовну комісію по проведенню призову на строкову військову службу громадян 1990-1997 років народження у Збройні Сили України у квітні - травні та жовтні - листопаді 2015 року та затвердити її склад.

2. Створити та затвердити склад міської медичної комісії з обстеження призовників, які підлягають призову в Збройні Сили України та інші військові формування в 2015 році.

3. Провести засідання призовних комісій: у квітні - травні та жовтні-листопаді 2015 року, медичних: у березні - листопаді 2015 року та затвердити графік їх роботи.

При цьому керівники підприємств, установ, організацій усіх форм власності та навчальних закладів повинні забезпечити явку призовників на призовну дільницю при Житомирському об'єднаному міському військовому комісаріаті (ОМВК) в години і дні, зазначені в повістках.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.