Колесніков вважає що Євро-2012 це тільки плюс для України

Колесніков вважає що Євро-2012 це тільки плюс для України
Підготовка до проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу дала Україні інфраструктурний стрибок і створює в майбутньому нові можливості для економічного розвитку країни. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков у коментарі Інформаційному центру «Україна-2012».

«Ми не тільки створили усю необхідну інфраструктуру для прийому команд і гостей Євро-2012, а й покращили умови життя українців, численних гостей нашої країни. Після 2012 року приїжджати в Україну, подорожувати нею буде набагато комфортніше. І авіа-, і автотранспортом, і залізницею. Раніше в України можливості прийняти велику кількість гостей – просто не було. Тож хоча це не входило в прямі завдання підготовки до турніру – Євро має великий вплив на розвиток туризму в країні», – зазначив Борис Колесніков.

У 2012 РОЦІ В МІСТАХ ЄВРО З’ЯВИТЬСЯ 49 НОВИХ ГОТЕЛІВ

Він також зауважив, що нові об’єкти країни – стадіони і аеропорти покликані приносити прибутки для країни в майбутньому. Він також нагадав, що прямі видатки на підготовку до Євро складають – 780-800 млн доларів. «У цю суму входить вартість стадіонів у Львові та Києві, які були необхідні для виконання вимог України перед УЄФА. Підготовку готельної інфраструктури повністю взяв на себе приватний бізнес. Усі інші державні витрати, пов’язані з підготовкою транспорту, доріг, підвищенням рівня сервісу в країні – не мають прямого відношення до турніру. Цим об’єктами користуватимуться українці ще кілька десятків років», – наголосив Віце-прем’єр.

Нагадаємо, рівень готовності українських стадіонів до Євро-2012 складає 100%, нових терміналів – 95%.

Источник: euro2012

Система Orphus
Комментарии
Володимир 6 февраля 2012 22:28
Нахапались і радіють, що так фортануло! Поляки за меньші гроші, зробили кращі стадіони! І майже ніхто не хоче жити в нас зі збірних. Сором!
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.