Влада Житомира оприлюднили проект продажу землі в Ботанічному саду

Влада Житомира оприлюднили проект продажу землі в Ботанічному саду
На найближчій сесії міськради житомирського депутатам запропонують проголосувати за передачу ділянки землі в Ботсаду (вул. Корольова 39) міській раді та затвердити його для продажу на земельному аукціоні в м. Житомирі.

Проект рішення про припинення права постійного користування цієї ділянки землі Житомирському національному агроекологічному університеті вже розміщений на офіційному сайті Житомирської мерії.

У проекті зазначено, що державне підприємство «Харківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» провів обстеження грунтового покриву земельної ділянки виробничого призначення площею 5,3882 га по вул. Корольова, 39. Фахівцями встановлено порушення родючого (гумусового) шару грунту і недоцільність подальшої експлуатації насаджень, розташованих на даній земельній ділянці, що втратили свою продуктивність і є джерелом поширення грибкових і вірусних хвороб багаторічних насаджень.

Генеральним планом м. Житомира, передбачено, що вищевказана територія за функціональним призначенням належить до території багатоповерхової забудови.

Міністерство аграрної політики і продовольства Україні дало згоду на припинення права користування земельною ділянкою Житомирському національному агроекологічному університеті і передачу землі територіальній громаді м. Житомира для використання згідно з Генеральним планом міста.

У свою чергу, Агроуніверситет вже надав нотаріальна згода про добровільну відмову від права постійного користування зазначеним земельною ділянкою з урахуванням інтересів університету у зміцненні матеріально-технічної бази при реалізації інвестиційних проектів по цій земельній ділянці.

Источник: http://zhzh.info/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.