У гідропарку Житомира з’являться душеві кабіни

У гідропарку Житомира з’являться душеві кабіни
Відкриття офіційного сезону лише за місяць, втім на пляжі у Гідропарку уже активно готуються до масового відпочинку житомирян. Спеціальна комісія визначила низку рекомендацій і завдань для керівництва парку.

- Є необхідність додатково у завезенні і оновленні піску. Перевірена вже водолазами акваторія пляжу, складені протоколи про відсутність сторонніх предметів, проте паспорт пляжів ще не підписаний, оскільки потрібно ще провести санітарне обстеження і обробку пляжу, води у акваторії та води у фонтанчиках, - розповідає Микола Дідківський, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Житомирської міської ради.

Під час купального сезону санстанція перевіряє стан піску та води кожні 10 днів, втім житомиряни, які не чекаючи початку сезону вже відпочивають на пляжі, за санітарно-епідеміологічні показники можуть бути спокійними.

- Аналізи брали з річки 13-го квітня, дуже не погані аналізи, вся вода чудова, - заявила Олена Безпалюк, спеціаліст міської СЕС.

Проте з купанням все ж краще зачекати до 1 червня, стверджує директор парку, це буде запорукою безпеки, яку має гарантувати відомство.

До того ж будуть деякі оновлення:
- Плануємо відкрити додатково ще 2 питних фонтанчики на центральній алеї і встановити дві душові кабіни на дорослому пляжі, - заявив Володимир Черниш, директор КП «Парк культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна»

Житомиряни, які вже відпочивають цілком задоволенні відпочинком. Зауваження мають лише до тих людей, які не вміють відпочивати.

Це щастя, що ми тут у Житомирі маємо таке щастя, так що хай люди йдуть, засмагають, плавають, відпочивають, аби не смітили і не пиячили…, ділиться своїми враженнями житомирянин Павло.

Источник: Союз-ТВ

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.