Після Євро-2012 трасу Київ-Житомир знову закриють на ремонт

Після Євро-2012 трасу Київ-Житомир знову закриють на ремонт
Після завершення Євро-2012 трасу Київ-Житомир закриють на реконструкцію. Про це на брифінгу в Кабінеті міністрів заявив віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Він пояснив це тим, що підрядники «Укравтодору» не встигають до початку Євро-2012 укласти завершальний шар асфальту, тому після 1 липня на трасі знову почнуться дорожні роботи.

Колесников додав, що робітники будуть перекривати по одній смузі дороги і запевнив, що до початку осінніх холодів захисний шар на дорозі буде повністю покладено. При цьому міністр пояснив, що до прокладання верхнього шару трасою можна буде користуватися.

- Ви цього не помітите, як водій свого автомобіля, взагалі, - сказав Колесников.

Також він підкреслив, що відкриття траси Київ-Житомир відбудеться 1 червня 2012 року.

Крім того, Колесніков виступає за те, щоб у підрядах на будівництво магістральних автодоріг в Україні брали участь іноземні дорожньо-будівельні компанії. За його словами, українські дорожні будматеріали не відповідають світовим стандартам, тому українські дороги поганої якості.

Також він пропонує залучати іноземні аудиторські компанії до контролю якості зводяться автодоріг.

Нагадаємо,
5 травня, близько 13.00, на трасі Київ-Житомир обвалився пішохідний міст перекривши рух автомобілів. За попередніми даними з людей ніхто не постраждав.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.