У грудні в Житомирі відкриється торговий центр «METRO». ФОТО

У грудні в Житомирі відкриється торговий центр «METRO». ФОТО
До кінця 2011 року у Житомирі світова компанія оптової торгівлі METRO Cash & Carry відкриє торговий центр «METRO» по вулиці Ватутіна, 55 .

Сьогодні завершуються будівельні роботи та благоустрій навколишньої території. Загальна площа яку займе ТЦ «METRO» разом з усіма службовими об’єктами складає 2,8000 га. Генпідрядником у будівництві торгівельного центру виступає бізнес-партнер METRO Cash & Carry - компанія «Альтіс-Холдинг».

Серед реалізованих проектів «Альтіс-Холдинг» можна назвати: ТРЦ "Аладин", ТРЦ "Квадрат", ТЦ "Магелан", РЦ "Ультрамарін" (Київ), ТРЦ "Караван" (Харків та Дніпропетровськ), ТЦ "Арсен" (Рівне та Івано-Франківськ), "Там-Там" (Луцьк), "Сади Побєди" (Одеса), "METRO Cash&Carry".

Генпідрядник відомий і на ринку будівництва Житомирської області через свій масштабний проект, завод з виробництва залізобетонних конструкцій «Обербетон», який знаходиться у м. Житомир, по вулиці Баранова, 89.

З власних джерел порталу нерухомості, будівництва та благоустрою ZThata стало відомо, що орієнтовною датою відкриття є 21 грудня 2011 року.

Також портал ZThata дізнавсь, що згідно проекту Житомирської міської ради «Про продаж корпорації «Альтіс-Холдинг» земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Ватутіна,55-в (попередня адреса вул. Ватутіна,55), на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника» міська рада Житомира продасть «Альтіс-Холдинг» (юридична адреса: м. Київ, вул. Качалова,5-в, ідентифікаційний код юридичної особи 32048530) земельну ділянку площею 2,8000 га по вул. Ватутіна,55-в (попередня адреса вул. Ватутіна,55), (кадастровий номер 1810136300:05:026:0012) на якій розміщено об’єкти нерухомого майна заявника (договір купівлі-продажу від 21.09.2011 року) за 3 334 240 грн. 00 коп. (Три мільйони триста тридцять чотири тисячі двісті сорок гривень 00 копійок) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Згідно проекту покупець має сплатити за земельну ділянку, авансовий внесок в сумі 1 924 187 грн. 77 коп. (Один мільйон дев’ятсот двадцять чотири тисячі сто вісімдесят сім гривень 77 копійок), сплачений відповідно до договору № 54 від 15.11.2011 року. Решта вартості земельної ділянки у сумі 1 410 052 грн. 23 коп. (Один мільйон чотириста десять тисяч п’ятдесят дві гривні 23 копійки) має бути сплачена протягом місяця з дня підписання договору купівлі-продажу.

У грудні в Житомирі відкриється торговий центр «METRO». ФОТО



Довідка про METRO Cash & Carry:

З моменту виходу на ринок України в 2003 році METRO Cash & Carry відкрила 26 класичних магазинів: чотири в Києві, два у Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Харкові та Львові, по одному у Луганську, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Макіївці, Маріуполі та Сімферополі; та 3 «METRO бази»: в Кременчуці, Кіровограді і Тернополі. METRO Cash & Carry інвестувала в економіку країни 476 млн. євро та створила близько 7 000 робочих місць.

METRO Cash & Carry управляє 700 центрами оптової торгівлі в 30 країнах. Чисельність персоналу компанії нараховує близько 100 000 чоловік, а обсяг її продажів за минулий рік склав 31 млрд. євро. METRO Cash & Carry –– це торгівельний підрозділ METRO GROUP, однієї з найбільших торгових компаній в світі. В 2010 році продажі METRO GROUP склали близько 67 млрд. євро. В понад 2 100 магазинах компанії в 33 країнах світу працює близько 283 000 чоловік. METRO GROUP складається з наступних підрозділів: METRO / Makro Cash & Carry, гіпермаркети Real, Media Markt і Saturn – лідер торгівлі відео - та аудіотехнікою в Європі, а також універмаги Galeria Kaufhof.


Довідка про "Альтіс-Холдинг":

"Альтіс-Холдинг" (логотип у векторному форматі) є професійною генпідрядною організацією. На умовах будівництва "під ключ" нами побудовано та ведеться будівництво об'єктів загальною площею більш ніж 1 000 000 м2. При цьому майже всі монтажні роботи, крім влаштування внутрішніх інженерних систем, виконуються спеціалістами Групи Компаній.

Компанія "Альтіс" розпочала свою діяльність у 1995 році з виконання крівельних робіт. Зростання обсягів робіт щороку на 100-150% дозволило інвестувати в розвиток інших напрямків діяльності.

Сьогодні Група Компаній "Альтіс-Холдинг" об'єднує 14 компаній та підприємств та займається проектуванням та інжинірінгом, будівельно-монтажними роботами (крівельні та фасадні роботи, швидко зводимі будівлі, бетонні роботи, основи та фундаменти), спецроботами ("нульовий цикл", земельні роботи, влаштування зовнішніх мереж, будівництво спеціальних споруд, благоустрій території), виробництвом алюмінійових та металопластикових конструкцій, постачанням будівельних матеріалів.

Загальна кількість об'єктів, в реалізації котрих прийняв участь "Альтіс-Холдин" - більш ніж 100. "Квадрат" та "Караван" - проекти, що "під ключ" реалізував "Альтіс-Холдинг", - стали переможцями Першої Національної премії в галузі нерухомості України "CP AWARDS 2008".

Сьогодні Група Компаній прймає участь в будівництві 15 об'єктів. Середня площа об'єктів в будівництві яких Группа компаниій приймає участь - 53 000 м2; у швидко зводимих будівлях цей показник досягає 100 000 м2, а в висотному будівництві – 80 000 м2.

Голова Наглядової Ради Групи Компаній «Альтіс-Холдинг» - Олександр Вацлавович Глімбовський.

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.