Як зрозуміти, що з крана тече погана вода

Як зрозуміти, що з крана тече погана вода
Багато людей перестали пити воду з-під крана, і це не випадково. Така вода не може вселяти довіри, тому що в більшості випадків містить у своєму складі просто величезна кількість всіляких домішок, причому не корисних, а небезпечних для здоров'я.

Якщо ви цьому не вірите, то пропоную перевірити це самостійно досить простими способами.

Зверніть увагу на посуд. Якщо після миття на ній залишаються краплі зеленого або бурого кольору, то це свідчить про те, що у воді з-під крана міститься достатньо велика кількість кислот, а саме: соляної і сірчаної.

Також якість води з-під крана можна визначити, понюхавши її. Чиста вода не має ніякого запаху. Якщо ж вода віддає рибним, землистим або деревним запахом, то це позначає, що в її складі містяться органічні сполуки.

Ретельно вивчіть поверхню срібного посуду і раковини. Якщо на поверхні того або іншого присутні темні плями або плями чорного кольору, то, значить, у воді, яка тече з-під крана, присутній сірководень.

Чиста вода не вступатиме в реакцію з алюмінієвої посудом. Якщо ж під час контакту ви помітили утворення піни, то це може означати тільки те, що у воді досить-таки висока концентрація лугу.

Смак води теж говорить про те, що вона брудна. Якщо вона має металевий смак, то в складі напевно міститься багато заліза.

Бурий або червонуватий осад може говорити про те, що поточна по трубах вода контактує з залізом, окислюючись при цьому.

Каламутна або брудна вода з крана може текти в тому випадку, якщо в трубах скупчилося багато повітря або присутній газ під назвою метан.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.