Через 10 років в Україні будуть дороги європейського зразка - Б. Колесніков

Через 10 років в Україні будуть дороги європейського зразка - Б. Колесніков
Головні акценти підготовки до Євро в наступному році - транспорт, дороги та кадри, заявив Борис Колесников, міністр інфраструктури Україні.

Зокрема, у першому півріччі 2012 р. Важливим завданням визначено запуск швидкісного сполучення між містами-господарями. Шість міжрегіональних двосистемних електропоїздів виробництва Hyundai Rotem надійдуть в Україну до початку Євро-2012, а ще 4 - до кінця 2012 р.

«Я вважаю поєднання чотирьох приймаючих міст поїздами Hyundai масштабним проектом. На перший погляд зв'язати чотири міста неважко. І враховуючи, що наша країна ніколи не бралася за питання прискореного руху, це гігантський стрибок для транспортної системи. Тут треба міняти не тільки всю технологію пересування, але і психологію та філософію залізничного персоналу, і, звичайно ж, пасажирів », - зазначив Б. Колесніков.

Наступними об'єктами, які Україна здасть в експлуатацію найближчим часом, стануть три нових термінали у приймаючих містах - Києві, Донецьку та Львові.

«Наша команда доклала величезних зусиль з будівництва доріг. Від західних кордонів до Києва після реконструкції вже можна їхати по дорозі цілком пристойною якості. Переконаний, що Україна вже за 10 років буде мати дороги європейського зразка », - запевнив Б. Колесніков.

Що стосується третього пріоритету - підготовки персоналу на об'єктах Євро-2012 і в містах-господарях, віце-прем'єр вважає цей напрям безпосередньо пов'язаним з іміджем приймаючої країни. Адже мова йде про володіння іноземними мовами, рівні надання сервісу та обслуговування нових об'єктів, а також координації проектів на місцях.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.