Усі ремонти доріг до Євро-2012 в Україні завершаться у квітні-травні

Усі ремонти доріг до Євро-2012 в Україні завершаться у квітні-травні
Усі дорожні проекти з програми підготовки до Євро-2012 будуть завершені наприкінці весни – у квітні-травні. Про це в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

«За останні два роки був зроблений велетенський об’єм роботи. Незважаючи на те, в якій борговій ямі Україна опинилась після економічного кризи, ми знайшли кошти на оновлення шляхів. Завершення усіх дорожніх робіт в містах і між містами ми плануємо навесні – у нас є квітень-травень», - зазначив Борис Колесніков. Він додав, що хоча УЄФА пріоритетним транспортним напрямком вважає авіацію, усе, що можна зробити для покращення сполучення в містах Євро – буде зроблено. А коментуючи фразу оперативного директора УЄФА Мартіна Каллена про те, що українські дороги треба будувати 30 років, Борис Колесніков додав: «Переконаний: якщо наша країна удостоїться честі приймати чемпіонат світу 2026 чи 30 року, можна в обмін на це пообіцяти абсолютно нові дороги по всій Україні».

Нагадаємо, у 2011 році було збудовано та відремонтовано понад 2000 км автодоріг, 101 км під’їзних контрольно-пропускних пунктів. В роботах було залучено більше 5 тисяч працівників, 2 тисяч одиниць техніки. Зокрема, завершений поточний ремонт автодороги М-10 Львів- Краковець та М-11 Львів-Шегині. Відкрито розв’язки М-06 Житомир – Рівне та Житомир, рух на 28 км автомобільної дороги М-20 Харків – Щербаківка. Введено в експлуатацію 27 км автомобільної дороги М-04 на ділянці I-VII черги об’їзду м. Луганськ.

У Києві за минулий рік відкрито повний двосторонній рух Дарницьким залізнично-автомобільним мостовим переходом, а також нову розв’язку біля моста Метро у напрямку до мосту Патона.

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.