Як змінити інтер'єр дачі?

Як змінити інтер'єр дачі?
Основна турбота власників дачних будиночків - як облаштувати їх, витрачаючи якомога менше коштів. У той же час хочеться, щоб дача була красивою і зручною. Для цього прикрашають інтер'єр дачі, обставляють її меблями.

Для дачі в основному використовують старі непотрібні меблі. Спробуйте їх пофарбувати в однаковий колір. Береться проста біла глянсова емаль, потім в 2 різних ємностях додають потрібний колір. На поверхневому шарі відтінки робляться розтиранням губкою. При цьому різні сторони губки дають різну текстуру. Також на напівзасохлого фарбу можна наклеїти бісер, шматочки тканини.

Фарбуємо двері!

Можна пофарбувати і двері дачі. Іноді застосовують наступний спосіб. В якості грунтовки двері покриваються жовтуватою фарбою. Після висихання, наносять другий шар фарби - коричневий. Поки другий шар фарби повністю не висох, старим гребінцем наносяться візерунки у вигляді малюнка деревини.При вмілій промальовуванні волокон і гачків двері дачі виглядають досить красиво, під натуральне дерево. В інших випадках двері можуть прикрашатися обрізками ковроліну. Саме полотно дверей при цьому відділі тим же матеріалом, що і штори дачі. Ці матеріали просто приклеюють або прикріплюють гвоздиками з декоративними голівками.

Душ або кухню дачі бажано обкласти кахельною плиткою. Рішенням проблеми може стати покупка бракованої або битою кахельної плитки. При цьому можна вибрати гарну плитку за низьку ціну. Звичайно, такою плиткою не викладеш стіни або підлогу дачі, але для мозаїки вона підійде.

Для цього плитку ламають на шматки потрібного розміру і залагоджують на підлозі або стіні. Що це буде: справжня картина, однотонний або строкатий візерунок, залежить тільки від вашого таланту, натхнення і терпіння. Але насамперед, слід вибрати колір плитки і колір затірки для швів. Колір плитки може залежати від доступної в магазині бракованої плитки, а колір затірки може бути, як в тон всьому колірному рішенню мозаїки, так і контрастним. Але, враховуючи дрібні шматочки плитки, затирки піде трохи більше ніж звичайно.

Ремонт стелі - дешево і ... красиво!

Браковані плитки коштують дешевше, легко ріжуться і клеяться. При цьому маленькі шматочки плитки приховують нерівності стелі, добре на ньому тримаються. Для краси різні шматочки плитки фарбують різними відтінками.

Якщо ви недавно стали господарем дачі, можна познайомитися з сусідами на форумі котеджних селищ. Там ви зможете обмінятися досвідом щодо покращення інтер'єру дач і обговорити безліч інших цікавих для вас питань.

Можливо вам здасться, що доведеться докласти дуже багато зусиль для приведення інтер'єру дачного будиночка гідного вигляду, але краса, комфорт і заздрість сусідів по дачі дуже швидко розвіють таке враження.

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.