Дизайн і планування дитячої кімнати.

Дизайн і планування дитячої кімнати.
Перед тим як починати планування дитячої кімнати, варто, спочатку, почати з перепланування квартири. Можливі різні складності, у вигляді: слабкої інсоляції вікон, великою кількістю несучих стін і так далі. Але в будь-якій квартирі можна примудритися знайти варіанти для планування дитячої.

Насамперед при плануванні дитячої кімнати потрібно враховувати такий фактор, як світло, вважаючи за краще в основному південні і західні сторони. Бажано виділити дитині окрему кімнату, нехай невелику, але свою, розмір приміщення в цьому випадку, не має значення. Якщо не вдається дати кімнату, то варто вишукати можливості за допомогою гіпсокартону або перегородок, виділити простір для дитячої.

Планування і дизайн кімнати при двох дітей у сім'ї.

Якщо у вас двоє дітей в сім'ї і є можливістю надати їм дві кімнати, варто поселити спочатку їх разом. У другій же зробити ігрову кімнату з шафою для дитячих речей та іграшок, надалі при їх дорослішання, кожен отримає по окремій кімнаті, що дасть можливість мати кімнату для відпочинку і кімнату для розваг.

Планування і дизайн інтер'єру дитячої кімнати.

Будь-яка дитяча кімната ділиться на кілька окремих зон, які повинні органічно поєднуватися один з одним. Список зон дитячої кімнати виглядає так:

I. Гардеробна і шафа для іграшок.

II. Зона для ігор.

III. Робоча зона (письмовий стіл для виконання домашніх завдань зі школи).

IV. Книжкові шафи і полиці для зберігання речей, пов'язаних з навчанням.

У міру дорослішання дитини в планування кімнати варто передбачити деякі зміни, наприклад, надалі письмовий стіл повинен бути оснащений ПК та інших пристроїв, але не варто розміщувати в дитячій телевізор і відео приставок, для цього краще підходить вітальня, щоб нічого не відволікало дитину під час навчання. При необхідності можна замовити дизайн інтер'єру у приватного дизайнера.

При необхідності використовуємо підвіконня, наприклад стільниця, може плавно переходити в підвіконня. Щоб нічого не заважало дитині займатися, так само варто продумати дизайн штор, а стілець варто придбати з регульованою спинкою.

Яку роль носить вибір кольору стін, меблів, матеріалів та їх екологічність в дизайні дитячої кімнати!

Всі кольори, вибрані для дитячої кімнати повинні бути світлих відтінків, коли ви приступите до дизайну кімнати. Використовуєте лише негорючі екологічно чисті матеріали. Всі меблі повинні бути високо функціональні, але і зручні для дитини, а покриття для підлоги краще вибрати ламінат або паркет з дощок.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Комментарии
Midesinusin 11 ноября 2012 17:33
Рекомендую сайт где можно купить косметику - http://chandi.kiev.ua Натуральный шампунь для волос CHANDI, где купить косметику,Хна для тату Чанди, косметика для волос. Доставка в Украине и СНГ. Поиск представителей в регионах.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.