Штучний розум будинку

Штучний розум будинку
Як ми всі розуміємо - нині суперсучасні апартаменти це не просто вдале поєднання відмінних стін, крутого дизайну і шикарних меблів. Час іде, людські потреби зростають, а технології розвиваються.

«Розумний» будинок це набір високотехнологічних інженерних систем, які дозволяють зробити життя власника таких апартаментів максимально комфортним.

Завдяки «розумному» будинку, можна регулювати всю електроніку з одного невеликого пульта. Не встаючи з м'якого дивана, ви можете відкрити двері гостям, вимкнути або включити опалення, телевізор, кондиціонер і так далі.

«Розумний» будинок також має ряд корисних датчиків, які не тільки дозволяють йому регулювати температуру приміщення, що б господареві було комфортно, але і вчасно вживати екстрених заходів у надзвичайних ситуаціях. Приміром, у разі затоплення, система перекриє подачу води у всій квартирі, щоб уникнути подальших проблем.

Для любителів економії, інтелектуальна нерухомість може повністю взяти на себе подачу опалення і керування електрикою, і простежить, щоб, коли вас немає вдома, все було вимкнено і знеструмлено. Забавно, адже коштує це не так вже й мало і, по суті, доступно поки виключно працівникам, соціальним статусом вище, ніж автомеханік або менеджер середньої ланки.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.