Перепланування в «хрущовці»

Перепланування в «хрущовці»
В основному квартири не передбачають індивідуальних побажань мешканців, так як вони побудовані для середнього споживача. Найгіршим варіантом серед планувань квартир є «хрущовка». «Хрущовка» з тісними кімнатами «вагончиком», маленькою кухнею, невисокими стелями - символ незручною квартири. Чи не можна якось поліпшити планування «хрущовки», зробити проживання в такій квартирі більш зручним і приємним? Дизайнери впевнені що можна.

Перед початком робіт, для зменшення тимчасових і матеріальних витрат на ремонт квартири, необхідно продумати всі нюанси, уявити, що ви хочете отримати, скласти план, передбачивши як дрібні деталі так і загальний результат.

Перепланування квартири приносить найкращий результат. Але після повного знесення стін квартири і будівлі їх по-новому, проблеми з сусідами забезпечені.

Звернуть на вас увагу і відповідні державні інстанції. Виконання перепланування будівельними організаціями обходиться досить дорого. Вихід може бути знайдений у зміні дизайну квартири шляхом використання різних декоративних прийомів. При цьому потрібно дотримуватися декількох простих правил.

Перед початком ремонту, краще всього зробити або замовити дизайн проект. Таким чином, всі ваші задуми втіляться на папері, і ви зможете вчасно скорегувати деякі деталі. Погодьтеся, буде нелегко або практично неможливо переробляти будь-які деталі квартири вже після ремонту. На це вже не буде ні грошей, ні сил. Якщо ви самі не можете зробити дизайн проект або ремонт, можна все разом замовити у фірм, які займаються ремонтом.

Не можна використовувати обробку, яка зменшує простір квартири, наприклад ліпнину. Краще поверхню стін прикрашати шпалерами, або, якщо це кухня, кахельною плиткою. У «хрущовці» рекомендуються шафи-купе з дзеркальними дверцятами. Використання дзеркал створює ілюзію великого об'єму квартири. Стеля має гармоніювати з дизайнерським рішенням всієї квартири.

При оформленні санвузла слід використовувати глянсові матеріали, наприклад, світлу блискучу керамічну плитку. Це візуально розширює маленький санвузол «хрущовки». Є сенс прибрати велику стару ванну. Встановлення сучасної компактної душової кабінки звільнить місце для пральної машинки.

Спальню «хрущовки» можна зменшити за допомогою перенесення стіни. Головне, щоб у ній було достатньо місця для ліжка.

Багато об'єднують коридор, кухню і велику кімнату. Для цього зносять внутрішньоквартирні перегородки. При цьому рекомендується все одно візуально відокремлювати різні зони новоствореної зали.

Кухня і житлова зона квартири можуть відділятися бар'єром, виділятися різними статевими покриттями. Коридор часто відокремлюють декоративної решеточкой з вазонами. Іноді встановлюють акваріум, що значно покращує інтер'єр квартири.

При переплануванні «хрущовки» можна використовувати дзеркала, скла, розсувні перегородки. Головне серед безлічі варіантів перепланування вибрати той, який зробить вашу «хрущовку» комфортною, функціональною і красивою.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.