Особливості планування ванної кімнати

Особливості планування ванної кімнати
Якщо у вас немає ніяких можливостей розширити Вашу ванну кімнату, і зробити гарне планування, то вам потрібно докласти чимало зусиль щоб санвузол був ідеальним і комфортним. Навіть найменший простір можна зробити стильним і зручним. Для початку вам потрібно зробити добре планування.

Невелика ванна кімната повинна бути максимально функціональною. Добре подумайте над тим, де у вас знаходитиметься сантехніка і меблі. Вони повинні розміщуватися для вас дуже зручно, і пре цьому не завантажувати приміщення. Саме через це потрібно залишати меблів ті, які найбільш необхідні. Не варто перезавантажувати кімнату, все має бути в міру. Вибирайте меблів з вбудованими системами зберігання, яку можна переміщати з одного місця на інше, і тоді вільного простору стане ще більше. Замість одної великої шафи бажано купити дві невеликі тумби, які можна розсунути, а в міру необхідності зрушити назад.

Якщо у вас маленьке приміщення, то можна ванну, замінити душовою кабіною зі скляними дверцятами. Якщо у Вас немає бажання це робити, то купіть ванну маленьких розмірів. Зараз сучасний ринок сантехніки пропонує великий асортимент товару, так що кожен зможе вибрати для себе найбільш підходящий варіант.

Не варто забувати і про хороше осветлении і блиск вашої ванної кімнати. У невеликій ванній кімнаті повинно бути багато світла і блискучих поверхонь для його відображення. Ідеально підійде дзеркальна керамічна плитка. Якщо правильно розрахувати положення дзеркала і плитки, то це візуально розширить Ваш санвузол. У ванну кімнату, спробуйте підібрати велике дзеркало. При дизайні інтер'єру маленької ванної кімнати постарайтеся використовувати мінімум яскравих квітів і складних декоративних прийомів. Можна підібрати спокійні тони для стін, а аксесуари можете використовувати більш яскраві і зухвалі. Наприклад, можна зробити світлі стіни, і темну стелю. Цей прийом допоможе зробити Вашу ванну кімнату візуально вищу. Якщо вам не вистачає світла, то для цього краще підібрати плитку мозаїку різних відтінків.

Ремонт зроблений, то можна переходити до декорації ванни. Постарайтеся прибрати всі непотрібні речі з вашої ванної кімнати. Не економте на придбанні ванни і сантехніки. Якщо ви хочете додати щось нове в інтер'єр, то спробуйте з плитки викласти дерева, або квіти. На декор потрібно звернути особливу увагу, щоб ваша ванна кімната виглядала ідеально. Дизайн інтер'єру потрібно підбирати дуже ретельно, адже ремонт робиться не на місяць, а на довгий час.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.