Утеплення балкона та розширення кімнати

Утеплення балкона та розширення кімнати
У наших квартирах, більшість з яких родом з СРСР, місця достатньо мало. У будинках зі старим плануванням не завжди є комори кімнати, що вже говорити про просторі коридори. Саме тому, бажаючи розширити простір для життя, велика кількість людей використовують балкони і лоджії. Звичайно, їх основне призначення - надати господарям можливість подихати свіжим повітрям, не виходячи на вулицю, але, таку розкіш власники невеликої кількості квадратних метрів просто не можуть собі дозволити.

Так, якщо ви взяли за мету перетворити балкон або лоджію в житлове приміщення, в якому буде не холодно навіть взимку, утеплення балконів і лоджій - те, що вам треба вивчити.
В першу чергу відзначимо, що утеплити балкон можна комплексно і частково. Якщо ви, все ж, вирішили зробити максимально комфортним приміщення на балконі, необхідно якісно засклити балкон і утеплити поверхні: стеля, стіни і підлога. Самі холодні й морозні зими не зможуть вам перешкодити відчувати себе на вашому балконі не гірше, ніж в самій квартирі.

Перш ніж розпочати роботи, навіть перш ніж почати пошук робітників, вам необхідно чітко визначитися з цілями. Що саме буде на вашому балконі або лоджії? Одна справа, якщо ви хочете зробити балкон просто менш холодним, але призначення приміщення не міняти. Тоді вам необхідно незначне утеплення. Якщо ж з лоджії ви хочете зробити маленький кабінет, або ж встановити там шафи, продовживши приміщення кімнати, утеплення знадобиться більш серйозне.

Що стосується цін на скління і утеплення балконів, то вони можуть бути досить різними, в залежності від початкового стану балкона. Якщо ваш балкон засклений, то вартість буде нижчою, якщо ні - вища. З питаннями про вартість необхідно звертатися до фахівців, які ретельно заміряють приміщення, дадуть інформацію щодо кількості необхідних матеріалів, відповідно - за вартістю.

Варто відзначити, що легке алюмінієве скління не рекомендується встановлювати в тому випадку, якщо в майбутньому ви виключаєте утеплення балкона. Такі балкони частково захищають від опадів і пилу, однак в холод служити повноцінними житловими не можуть. Але, знову ж таки, якщо немає мети продовжити житлове приміщення, то це варіант відмінно підійде.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.