Особливості встановлення кондеціонера

Особливості встановлення кондеціонера
У період, коли не за горами зима, багато хто може подумати, що зараз нічого витрачати ні час, ні гроші на покупку і установку кондиціонерів, але це омана. Пам'ятаєте приказку - готуй сани влітку, а віз узимку? Ось тут така ж історія - зима прекрасний час для того, щоб зайнятися літньою прохолодою.

Купівля кондиціонера - справа, з одного боку проста, а з іншого - складна. Сьогодні, прийшовши в магазин, або ж зайшовши на будь-який інтернет-ресурс, ви побачите безліч моделей різних виробників, наприклад, кондиціонери Mitsubishi, однак цей вибір змушує тільки знизати плечима і зрозуміти, що не так вже просто розібратися в темі і вибрати необхідний саме вам кондиціонер.

Коли вибір зроблено (який ми, все ж, радимо здійснювати в компанії професіоналів), важливо правильно встановити покупку. Монтаж кондиціонера є невід'ємною частиною процесу, особливо враховуючи те, що сьогодні умови сучасного життя, а також аномальних погодних умов, диктує непрості умови, як кліматичні, так і умови ринку (знайти хорошого майстра непросто). Одним словом, для того, щоб бути до кінця впевненим, що майстер зробив все добре і грамотно, необхідно в загальних рисах розуміти, як саме відбувається монтаж кондиціонерів.

У цьому матеріалі ми розповімо про найбільш головних моментах, які допоможуть вам зорієнтуватися. Отже, як правило, в квартирах використовують переважно спліт-системи, тому опишемо установку кондиціонера цього типу, так як він є найбільш поширеним.

Перше, що необхідно зробити - вибрати правильно місце для кондиціонера, воно вибирається з урахуванням геометрії всього будинку або квартири. Основна мета - зробити так, щоб охолоджувалося якомога більше повітря. Однак потрібно пам'ятати, що він він не повинен бути розташований занадто далеко від джерела тепла. Не варто забувати і про естетичний моменту - установка внутрішнього блоку здійснюється так, щоб він не псував вигляд приміщення, ну і звичайно так, щоб було зручно відводити конденсат.

Що стосується зовнішнього блоку, то місце для нього вибирається за трьома основними критеріями.
Перший - шум не повинен заважати господарям житла, а також їх сусідам;
Другий - виведене з кімнати тепло повинно ефективно відводитися;
Третій - в майбутньому має бути створено зручність для обслуговування кондиціонера.
Також варто сказати, що монтаж кондиціонера здійснюється з урахуванням ще однієї вимоги, а саме, необхідно, щоб довжина труби хладагента не була довшою допустимих значень.

І останнє - перший запуск кондиціонера. Якщо компанія-інсталятор професійна, здійснюючи монтаж кондиціонера обов'язково робить вакуумування фреонової системи, це перед першим запуском в роботу. Зазвичай це робиться щоб витіснити повітря та вологу, яка потім може загнивати, утворюючи неприємний запах. Звичайно, установка кондиціонерів дешево не може обійтися, на хорошу роботу треба добре платити, після чого ви отримаєте швидку, якісну і надійно зроблену установку кондиціонера.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.