Чим відмити фарбу з рук

Чим відмити фарбу з рук
Влітку багато хто робить ремонт, доводиться іноді возитися з фарбою або ж щось фарбувати у себе на дачі. Як ми не намагаємося, все одно не виходить зовсім забруднитися, і плямка ми все одно залишимо.

Про одяг не кажу, все-таки, коли ми щось фарбуємо, то намагаємося надягати речі гірші, які потім, якщо вони забрудняться і викинути не шкода. Але крім одягу, часто буває, що всі руки, а іноді й інші частини тіла покриті плямами фарби.

Чим можна відмити фарбу?

Солярка, гас, бензин або розчинник для відмивання таких плям, звичайно ж, ефективні, але на стані шкіри їх вплив позначається не дуже добре, не кажучи вже про запах. Потім ще потрібно думати, як зробити, щоб руки не пахли тим же бензином, гасом і т.п.

Напевно, багато хто знає і застосовують для цього рослинне масло. Хто не застосовує до цих пір, спробуйте.

Просто налийте трохи олії на м'яку тканину і протирайте цією тканиною плями, поки вони не відітруться. Після цього руки витираємо серветкою або будь чистою ганчіркою і миємо їх з милом. Метод перевірений багатьма!

Щоб не морочитися з такими плямами взагалі, перед фарбуванням руки краще підготувати і фарба не буде до них приставати. Для цього руки намочують водою, сильно їх намилюємо і даємо висохнути. Після висихання Ваші руки будуть захищені захисною плівкою, і якщо навіть фарба на них потрапить, вона до них просто не прилипне.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.