Як відмити жирні плями на дверях

Як відмити жирні плями на дверях
На дверях, а також на дверцятах меблів постійно з'являються різні плями, і досить часто жирні. А на кухні ці плями в області ручки практично звичайна справа. Звичайно, якщо двері терти щодня, то таких плям не буде, але часу то на все не вистачає, та й не тільки про плями ми думаємо! Тим не менш, періодично двері непогано було приводити в нормальний вигляд і видаляти з них всі забруднення.

Видаляємо плями від жиру на дверях і дверцятах меблів.

Тут все визначає матеріал самих дверей. Так жирні плями з металевих дверей можна запросто видалити, використовуючи для цього звичайний ацетон, а краще уайт-спірит. Запаху у уайт-спіриту практично немає, якщо порівнювати його з ацетоном, а ефективність очищення на висоті. Взагалі, з металевими дверима проблем практично ні яких, її можете відмити будь-якими засобами, що чистять, де є абразив або миючі речовини.

Якщо плями у Вас утворилися на дверях, поверхня яких забарвлена​​, то знадобиться столовий оцет. У ньому змочуємо ватний диск, обробляємо пляма і чекаємо, поки весь оцет повністю в нього вбереться. Якщо ж пляма ще зовсім свіжа і з'явилася практично щойно, то його можна взагалі відмити теплою водою з рідиною, якою Ви миєте посуд. Потім місце просто протирається вже чистою і вологою ганчіркою, і витираємо насухо.

Якщо двері не пофарбовані, тоді підійде ось такий склад: змішується столовий оцет і просту глину приблизно в рівних частках (якщо так можна порівнювати оцет і глину!), Вся ця глиняна паста розтирається до утворення однорідної ріденької кашки. Цей глиняний склад наноситься на пляму, і залишаємо його, поки глина висохне. Потім просто змиваємо теплою водою.

Масну пляму на поверхні полірованої дерев'яної дверки можна обробити тальком. Також для його видалення підійде сира картопля. Її розрізаємо на дві половинки, і половинкою протираємо місце плями, потім, через деякий час, це місце витираємо вологою серветкою.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.