Як уберегти дітей від електрики

Як уберегти дітей від електрики
Краще перестрахуватися, ніж потім шкодувати - фраза може виглядати, як кліше, але немає ніяких сумнівів в її актуальності. Хоча ви не можете видалити все те, що становить загрозу для вас і ваших дітей, можна звичайно, більш уважно стежити за ними. Це допоможе бути готовими до таких надзвичайних ситуацій, коли ваша особиста безпека та ваших близьких - особливо дітей, може бути під загрозою.

Діти особливо уразливі і тому завжди в більшій небезпеці від травм. Нагляд, безумовно, кращий спосіб забезпечити належну безпеку для них. Необхідно здійснювати додаткову обережність, коли мова йде про забезпечення їх безпеки від гострих предметів, меблевих кутів, хімічних речовин і звичайно електроенергії.

Електрична безпека будинку має першорядне значення в порівнянні з іншими загрозами. Тому, краще бути готовим до всіх можливих небезпек, щоб запобігти аварії. Ось кілька порад для безпеки дітей від електрики:

Коли у вас є діти вдома, необхідно проявляти особливу обережність, Не приєднуйте купу електроприладів в одну розетку, навіть коли ви використовуєте подовжувач. Це може порушити всю електричну систему вашого будинку і навіть привести до пожежі.

Діти мають звичку засовувати свої пальці в отвори розеток. Таким чином, необхідно закрити всі невикористовувані електричні розетки кришками або спеціальними пристосуваннями. Встановіть стандартні запобіжники у вашому будинку, які захистять вашу сім'ю від короткого замикання. Періодично перевіряйте ці запобіжники для їх нормального функціонування.

Ви повинні переконатися, що всі електричні шнури на своїх законних місцях і розташовані акуратним чином. Мало того, що вони представляють проблему безпеки для ваших дітей, але є ймовірність, що ваші домашні тварини можуть з ними грати і жувати їх. Діти можуть спіткнутися об ці шнури і впасти.

Уникайте покупки тих іграшок і приставок, для дітей, які включаються в електричну мережу. Навіть якщо ваша дитина робить експеримент, з електроприладом виконуючи домашнє завдання для школи, то краще було б, якщо ви в перший раз самі показали, як це робити.

Ви повинні переконатися, що немає ні води, ні оголених проводів біля електричних приладів. У більшості випадків, нещасні випадки відбуваються в результаті недбалості. Будьте обережні, не залишайте ніяких електроприладів або шнурів біля раковин або ванною.

Не дозволяйте дітям запускати повітряні кулі або повітряного змія поблизу ліній електропередач. Електрика може пройти через нитки, заплуталися в лініях електропередач. Попросіть дітей, уникати зони з високою напругою, попередьте їх про небезпеку, важливо, щоб вони це зрозуміли.

І останнє, але не менш важливо, супроводжуйте своїх дітей і будьте з ними поруч стільки, скільки ви можете....

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.