Очищення стін від старих шпалер.

Очищення стін від старих шпалер.
Як правило, ремонт в квартирі починається з чорнової роботи, тобто видалення старих шпалер. Ця робота не складна, але трудомістка і не швидка. Для цього нам знадобиться:-два шпателя (широкий і вузький);-рідина для зняття шпалер або теплу воду;-парогенератор (якщо є можливість); -валик з голками;-поліетилен;-малярський скотч різак; -валик або губку.

Процес видалення старих шпалер складається з декількох частин:- підготовчий етап; - процес очищення стін від шпалер. Підготовчий етап, який полягає в очищенні стін від полиць, картини, плінтусів, декоративного куточка, саморізів, забитих цвяхів, і анкерів.

Далі розстилаємо поліетилену на підлозі і з допомогою малярного скотчу його закріплюємо. А також треба заклеїти малярським скотчем всі розетки і вимикачі, щоб не потрапила вода. Сам процес очищення залежить від типу шпалер: Очищення паперових шпалер складається з: того щоб намочити старі шпалери за допомогою губки з теплою водою, щоб шпалери просочилися водою, щоб клей став рідким. Після цього з допомогою шпателя зчищаємо шпалери зі стіни.

Шпалери, що миються, треба спочатку зняти верхній шар, а потім змочувати водою, і видаляємо залишився шар шпателем. Є інший спосіб очищення за допомогою валика з голками робимо отвори в шпалерах, і далі намочивши водою, чекаємо, коли клей розм'якне, а далі очищаємо шпателем. Вінілові шпалери знімаються легко, для цього треба прорізати ножем шпалери намочити водою і почекати, далі зверху робимо надріз і за край відриваємо.

Якщо після цього залишився шар шпалер, він видаляється як паперові шпалери. Після цього треба зібрати старі шпалери в сміттєві мішки і винести на сміттєвий майданчик, після чого можна приступати до обклеювання шпалер.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.