Основні правила роздільного харчування

Основні правила роздільного харчування
Основне правило роздільного харчування — не поєднувати вуглеводи з білками і кислими фруктами. Це пов’язано з тим, що для їх засвоєння необхідне кисле середовище, а для вуглеводів — лужне. При одночасному вживанні виникає конфлікт і процес травлення сповільнюється. Це спричиняє появу зайвої ваги і погіршення здоров’я.

Серед інших правил роздільного харчування:

1. Не змішуйте з білками жири, оскільки це значно ускладнює процес травлення.

2. Не вживайте одночасно крохмаль і цукор, а краще зовсім від них відмовтеся.

3. Кавуни і дині потрібно їсти окремо від інших продуктів. Це ж стосується і різних сортів.

4. Молоко повинно бути самостійним продуктом. Не дозволяється вживати його разом з будь-якими продуктами.

5. Не слід пити під час їжі, оскільки вода забирає частину шлункового соку, що в результаті погіршує травлення.

6. Між основними прийомами їжі слід робити перерву в 4–5 годин. У проміжку можна перекусити фруктами або овочами.

Варто зазначити, що існує особлива група нейтральних продуктів. Сюди входять: жирний сир, вершкове масло, сир, свіжі овочі і фрукти, овочі, зелень і сухофрукти. Їх можна спокійно поєднувати з будь-якими продуктами без шкоди.

На думку Шелтона, правильний підхід до побудови раціону має безліч переваг. По-перше, це дозволяє ефективно худнути і підтримувати вагу в подальшому; по-друге, нормалізує травлення, що внаслідок покращує здоров’я; по-третє, знижується загальне навантаження на організм завдяки легкому травленню.

Багато зірок вже випробували роздільне харчування і залишилися задоволені результатом. Наприклад, Кетрін Зета-Джонс вже багато років слідкує за сумісністю продуктів і, як результат, завжди демонструє чудову фігуру.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.