Теплозберігаюча плівка «Третє скло» + Відео

Теплозберігаюча плівка «Третє скло» + Відео
Для пластикових і дерев'яних вікон 80% тепла йде через стекла, а через щілини - ще 20%.
Пропонована плівка має ідеальну прозорість, надзвичайно низький коефіцієнт теплопередачі, високу ефективність використання як взимку, так і влітку.

Установка плівки

Необхідний інструмент: канцелярський ніж, ножиці, побутової фен.Еслі через раму дме вітер необхідно ретельно проклеїти стики поролоном (4 грн-11 метрів)
Установку бажано проводити вдвох. Ідеальний варіант - зняти ручки і наклеїти плівку на коробку вікна (по периметру).


1. На чисту знежирену поверхню (по периметру рами) наклеюємо спеціальний двосторонній скотч.

2. Роз'єднаєте між собою 2 шару плівки. У вашому комплекті плівка, складена у два шари. Наприклад, якщо в упаковці розмір плівки 3х1м, то готова до наклеювання плівка буде мати розмір 2х3 м. Порада: роз'єднати можна, сильно подув в край плівки, або акуратно канцелярським ножем.

3. Розкриємо (на чистому столі) плівку 2х3 = 6 кв м за розмірами вікон з урахуванням накладення на скотч не менше 2 см.Проверьте правильність виміру, приклавши отриманий шматок плівки до вікна.

4. Знімаємо захисну паперову смугу з двостороннього скотча. Це простіше зробити, якщо перед поклейкой разсоедініть край паперу і скотча.
4. Акуратно (удвох, тримаючи зверху і знизу) приклеюємо плівку на скотч. Радимо починати з невеликих вікон. Не звертайте уваги на зморшки. Головне - приклеїти плівку по всьому периметру до скотчу.

5. Плівка є термоусадочной. Для додання ідеальної прозорості і гладкості, побутовим феном - теплим повітрям рівномірно обдуває поверхню плівки, до отримання необхідного ефекту. Спочатку гарячим повітрям нагріваємо плівку в районі скотча, по периметру. Потім поддтягіваем центр. Увага: не натягуйте плівку занадто сильно - згодом вона сама досягне ідельно натягу.


6. Рекомендується міняти плівку кожен рік: наклеюємо в жовтні, знімаємо в травні.
Якщо плівку не знімати отримуємо дуже хорошу теплоізоляцію для роботи кондиціонера

7. Якщо при експлуатації стався прорив плівки, ремонт здійснюйте прозорим скотчем.Еслі плівка надувається вітрилом-погано загерметизували стики рам.Сніміте плівку, повторіть роботу по герметизації і знову наклейте.Но красиво вже може не вийти.


Источник: http://hozplast.sevbaza.com

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.