В Житомирі вулиця Московська стала вулицею Небесної сотні. ВІДЕО

В Житомирі вулиця Московська стала вулицею Небесної сотні. ВІДЕО
Сьогодні, 18 червня, депутати Житомирської міськради на поіменному голосуванні розглядали питання про перейменування вулиці Московської на вулицю Небесної сотні.

Ініціатор перейменування - депутат Сергій Мірошников вважає, що депутати вже визначилися зі своєю думкою, а він має якісь дані опитування жителів московській.

У теж час наш колега, який проживає по вулиці Московській у будинку №60 разом зі своєю родиною стверджує, що ні його, ні членів його сім'ї, ні його сусідів ніхто не опитував.

Депутат Валерій Онопрієнко запропонував біля алеї слави біля Монументу вічної слави встановити бюст загиблим десантникам з 95-ї аеромобільної бригади.

Депутат Олександр Величко цікавився, хто покриє витрати мешканцям приватного сектора.

Їх колега Наталія Леонченко наголосила, що дане питання розглядається вже другий раз, а громадські слухання не були проведені. Леонченко вважає, що називати вулицю, на якій живуть люди і є комерція им.Небесной сотні не етично, логічніше було назвати так алею, парк, сквер або бульвар.

Зінаїда Стрякіна поцікавилася у Мірошникова конкретними результатами опитування, і кількістю проживаючих фізосіб і зареєстрованих юросіб на вулиці і зазначила що активістами пропонувалося дати таке ім'я скверу, а не вулиці.

Депутат Єлісєєв зазначив, що хоча він і був проти, але щоб припинити дискусії він в цей раз проголосує за. При цьому він дорікнув Мірошникову в тому, що незважаючи на голосування з цього питання (минула сесія, більшість-проти) - Мірошников другий раз протягнув дане питання.

42 голосами "за" депутати затвердили перейменування вулиці Московської на вулицю Небесної сотні. Утримався депутат Іваницький, не голосували комуністи.



Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.