3 останні економічні новини: скільки коштує долар та чи підвищать пенсійний вік

3 останні економічні новини: скільки коштує долар та чи підвищать пенсійний вік
Валюта сьогодні здешевшала, а Верховна Рада провалила законопроекти про зниження пенсійного віку..

КУРСИ ВАЛЮТ

Національний банк встановив сьогоднішні курси валют. Долар США здешевшав до 21,65 грн, а євро – до 24,41 грн. На "чорному" ринку долар коштує від 21,95 грн, а євро – від 24,70 грн.

ВАРТІСТЬ ПАЛЬНОГО

Ціни на пальне залишаються стабільними. Літр бензину категорії А-95 в середньому по Україні коштує 20,76 грн. Найдешевше це пальне обійдеться водіям у 19,40 грн, найдорожче – у 22 з половиною гривні. За літр дизельного пального в середньому просять 20,04 грн. Газ для автомобілів коштує 8,40.

ЖІНКАМ НЕ ЗНИЗИЛИ ПЕНСІЙНИЙ ВІК

Верховна Рада не захотіла повернути жінкам можливість виходити на пенсію в 55 років. Українські депутати обговорили можливість скасування пенсійної реформи, однак відповідні законопроекти так і не набрали необхідної кількості голосів. Натомість, домовилися опрацювати запропоновані зміни у фракціях та групах, щоб у майбутньому повернутися до цього питання. Серед пропозицій – чоловіки мають право на призначення пенсії за віком після досягнення 60 років, жінки – після досягнення 55 років зі страховим стажем не менше 15 років.


Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.